Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

H EΛΛΑΔΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ: Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2020 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

 






Στηριζόμενη στα στατιστικά δεδομένα κορυφαίων διεθνών οργανισμών και χρησιμοποιώντας διάφορες πολυμεταβλητές αναλύσεις, η παρούσα μελέτη εξετάζει την εξέλιξη της ευδαιμονίας των Ελλήνων πολιτών  τη δεκαετία του 2010 και τη συγκρίνει με αυτή άλλων χωρών, επιχειρώντας να αντικειμενοποιήσει την παρούσα κοινωνικοοικονομική δυναμική της χώρας. Επιπλέον, αποσκοπεί στην ενοποίηση του οικονομικού και του κοινωνικού παράγοντα όσον αφορά..

Το ντίζελ ήταν το πιο δημοφιλές καύσιμο για τα νέα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα



 Το 2020, το ντίζελ παρέμεινε το πιο δημοφιλές καύσιμο για νέα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αντιπροσωπεύοντας το 92,4% της αγοράς φορτηγών. Παρόλο που η πανδημία του κορονοϊού μείωσε τη συνολική απόδοση της αγοράς της ΕΕ, οι πωλήσεις ηλεκτρικών φορτισμένων και υβριδικών ηλεκτρικών φορτηγών αυξήθηκαν πέρσι. Τα ηλεκτρικά φορτιζόμενα οχήματα (ECV) αποτελούσαν..

Η κλιματική αλλαγή μπορεί να μειώσει τις πιστοληπτικές αξιολογήσεις 60 χωρών έως το 2030

 


Μια νέα μελέτη που βασίζεται σε αλγόριθμο, και εκπονήθηκε από ομάδα πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου,  προέβλεψε ότι 63 χώρες - περίπου το ήμισυ του αριθμού που βαθμολογούνται από τις S&P Global, Moody's και Fitch - θα μπορούσαν θα μπορούσαν να δουν την πιστοληπτική τους βαθμολογία να μειώνεται λόγω της κλιματικής αλλαγής έως το 2030.

Σύμφωνα με ..