Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Νο comments...




ΠΗΓΗ:larkikanea.blogspot.gr

Αυτός είναι ο λόγος που το Ιράν έχει μπει στο στόχαστρο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Αυτός είναι ο λόγος που το Ιράν (Σύμμαχος της Ελλάδας) έχει μπει στο στόχαστρο
Το Ιράν βάζει τέλος στο μονοπώλιο της Δύσης σχετικά με την τεχνολογία αντίστροφης όσμωσης αφαλάτωσης…

Μια ιρανική εταιρεία παρουσίασε την τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης αφαλάτωσης νερού, καθιστώντας το Ιράν την πέμπτη χώρα στον κόσμο που έχει αποκτήσει αυτή την τεχνογνωσία αιχμής.

Αναπτύχθηκε από την Εταιρεία πετροχημικών Έρευνας και Τεχνολογίας, η οποία είναι θυγατρική της Εθνικής Εταιρίας πετροχημικών, και παρουσιάστηκε μέσα από μια τελετή το Σάββατο.

Σύμφωνα με έκθεση από την εταιρεία, η αντίστροφη....

Η ΑΔΕΔΥ έχασε την μάχη με το ΣτΕ κατά της διαθεσιμότητας και κινητικότητας

Η ΑΔΕΔΥ έχασε την μάχη με το ΣτΕ κατά της διαθεσιμότητας και κινητικότητας

Η ΑΔΕΔΥ έχασε την μάχη στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για την διαθεσιμότητα και τη κινητικότητα που είχε επιβληθεί το 2013 στους υπαλλήλους του Δημοσίου τομέα, των ΝΠΔΔ, κ.λπ.

Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου (απόφαση  2151/2015, κ.λπ.) απέρριψε την αίτηση της ΑΔΕΔΥ  που ζητούσε να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές, αντίθετες Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), το Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  την Ευρωπαϊκή  και ελληνική νομοθεσία και νομολογία οι υπουργικές αποφάσεις  του 2013 που αφορούσαν τη διαθεσιμότητα και τη κινητικότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου τομέα, των ΝΠΔΔ, κ.λπ.

Ειδικότερα, η ΑΔΕΔΥ με τις προσφυγές της  ζητούσε ....

Ο Ινδικός Ωκεανός αποθηκεύει τη μεγαλύτερη ποσότητα θερμότητας στον πλανήτη


Νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο μέρος της θερμότητας του πλανήτη αποθηκεύεται στον Ινδικό Ωκεανό.
Οι ειδικοί έχουν διατυπώσει εδώ και καιρό τη θεωρία ότι οι ωκεανοί της Γης είναι υπεύθυνοι για αυτό που αποκαλείται «παύση» της υπερθέρμανσης του πλανήτη, μια απροσδόκητη παύση στην άνοδο των θερμοκρασιών που ξεκίνησε τα τέλη του 20ου αιώνα, παρά τις προβλέψεις ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη θα συνεχιζόταν χάρις στην αύξηση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.
Η αρχική υπόθεση ήταν...