Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Λαφαζάνης: Η ΔΕΗ δεν τεμαχίζεται, δεν παραχωρείται, ούτε πωλείται

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΗ
«Η ΔΕΗ είναι ο γίγαντας της χώρας μας και το θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίχτηκε η μεταπολεμική Ελλάδα και είναι το θεμέλιο που πρέπει να στηρίξουμε τη δυνατότητα μας να ανασάνουμε. Η ΔΕΗ είναι μέσα στη καρδιά της κυβέρνησης. Θέλουμε τη ΔΕΗ όχι μικρή όπως ήθελαν κάποιοι να την κάνουν, αλλά μεγάλη και κυρίως δημόσια. Η ΔΕΗ δεν τεμαχίζεται, δεν παραχωρείται ούτε πωλείται και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει γίγαντας με πήλινα πόδια». 

Αυτά υπογράμμισε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά τη διήμερη περιοδεία του στην Κοζάνη, όπου...

Πρώην εξέδρα άντλησης πετρελαίου έγινε ξενοδοχείο


Aφιερωμένο σ' αυτούς που "δίκασαν" τον Παπακωνσταντίνου... Αλήθεια, μπορούν ακόμη να κοιτούν στα μάτια τα παιδιά τους χωρίς ντροπή;

Η δίκη των δικαστών... 




ΠΗΓΗ:sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

Μεταρρυθμίσεις (reforms) = Μέτρα που αφορούν σε μισθωτούς και συνταξιούχους όταν τα ταμεία είναι άδεια !!!


Όταν οι λέξεις χάνουν το νόημά τους …

“ Θα μπορούσε να γραφτεί ένα μικρό λεξικό με τη νέα σημασία παλιών λέξεων. Το οποίο θα μπορούσε να είναι και διασκεδαστικό, αν φυσικά ο αναγνώστης δεν τελεί υπό μετάταξη ή διαθεσιμότητα, δεν εργάζεται με ελαστικό ωράριο, δεν απολαμβάνει της ελευθερίας διακίνησης εργατικού δυναμικού και εν γένει δεν τον απειλεί καμιά μεταρρύθμιση. ”

Οι κυβερνώντες τα ....

Υποχρεωτικά στον ΟΑΕΕ πλέον οι μισθωτοί που έχουν και μπλοκάκι - Οι εξαιρέσεις

Υποχρεωτικά στον ΟΑΕΕ πλέον οι μισθωτοί που έχουν και μπλοκάκι - Οι εξαιρέσεις
Οι νεοασφαλισμένοι από 1/1/1993 και εφεξής, οι οποίοι λόγω πολυαπασχόλησης, ασφαλίζονται στον ΟΑΕΕ και στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, εφόσον έχουν πραγματοποιήσει λιγότερες από είκοσι πέντε (25) ημέρες ασφάλισης ανά μήνα από 7/4/2014 και εφεξής, δεν έχουν δικαίωμα επιλογής ασφαλιστικού φορέα και υπάγονται υποχρεωτικά στην ασφάλιση του ΟΑΕΕ για όλο το χρόνο της παράλληλης απασχόλησής τους.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΟΑΕΕ ...

Έρχεται το καινούργιο υπερσύχρονο Τουρκικό Σισμίκ


Με μια μεγαλόπρεπη τελετή που ετοιμάζουν οι Τούρκοι για την ερχόμενη εβδομάδα το νέο υπερσύγχρονο τουρκικό πλοίο Σισμίκ, με την ονομασία Turkuaz, θα εισέρθει για πρώτη φορά στα θαλάσσια ύδατα.

Όπως αναφέρεται στην τελετή αυτή θα παραβρεθεί ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου και ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκιάς, Taner Yıldız.

Το Turkuaz θα εισέρθει στην θάλασσα με πολύ φιλόδοξα τουρκικά σχέδια που αναμένονται να προκαλέσουν την ελληνική πλευρά.

Όπως έγινε γνωστό τα πεδία έρευνας του νέου τουρκικού Σισμίκ για ανεύρεση ενεργειακών κοιτασμάτων...