Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Δεν σχετίζεται με την απεργία, λέει η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια




Η Εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου με σημερινή της ανακοίνωση αναφέρει πως δεν σχετίζεται με την απεργία στην εταιρεία, αφού οι απεργοί δεν είναι εργαζόμενοι της εταιρείας, αλλά απασχολούνται από ανεξάρτητο εργολάβο που έχει αναλάβει την εμφιάλωση υγραερίου σε εγκαταστάσεις της.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι..

Κούβα: Δεκάδες τραυματίες από πυρκαγιά που προκάλεσε κεραυνός σε δεξαμενή πετρελαίου

 


Κεραυνός χτύπησε δεξαμενή αποθήκευσης αργού πετρελαίου στη Ματάνσας στην Κούβα, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά στη βάση υπερδεξαμενοπλοίων της πόλης. Ακολούθησαν τέσσερις εκρήξεις που τραυμάτισαν περισσότερους από 50 ανθρώπους.

Οι πυροσβέστες και άνδρες άλλων σωμάτων..

Ο “Κρόνος 1” αντάμειψε την Κύπρο – Βάζει τα γυαλιά σε Ελλάδα και ΕΕ



 Η δήλωση που έκανε η υπουργός Ενέργειας Νατάσα Πηλείδου έδωσε συνέχεια στην δήλωση που έκανε στις 9 Ιουλίου, η πρέσβειρα της Ιταλίας στην Λευκωσία, Frederica Bravo, μετά το πέρας της γεώτρησης Κρόνος 1, που έκανε η ιταλική εταιρεία Εni στο μπλοκ 6 της κυπριακής ΑΟΖ. Η κυρία Bravo είπε ότι η ποσότητα φυσικού αερίου στον κοραλλιογενή ύφαλο πρέπει να είναι μεγάλη. Ακολούθησε μια..

Επιτέλους, είδαμε φως! Υπάρχει κι ένας τομέας στην ενέργεια που μας φέρνει καλά νέα!




 Επιτέλους, υπάρχει κι ένας τομέας στην ενέργεια που στις 4/8/2022 είδαμε φως! Έχουμε καλά νέα! Παρά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, που οι Δυτικοί τη χρησιμοποιούν ως πρόσχημα, προκειμένου να μετατρέψουν την ενέργεια σε όπλο μαζικής καταστροφής των πολιτών και της οικονομίας των χωρών τους.

Στο πιο πάνω διάγραμμα βλέπουμε την εξέλιξη της..

Ενεργειακή κρίση: Διυλιστήριο της Γερμανίας ξεμένει από πετρέλαιο θέρμανσης και diesel

  





Η εταιρεία διυλιστηρίων OMV στα νότια της Γερμανίας ανακοίνωσε την Πέμπτη πως καταγράφει ελλείψεις στα αποθέματα πετρελαίου θέρμανσης και diesel, σε ένα ακόμα σημάδια της ενεργειακής κρίσης που πλήττει τη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης και στο..

Το ρωσικό διυλιστήριο Novoshakhtinsk επαναλαμβάνει πλήρως τη λειτουργία του

 





(Reuters) - Το  διυλιστήριο  πετρελαίου Νοβοσαχτίνσκ στη νότια περιοχή του Ροστόφ της Ρωσίας επανέλαβε πλήρως τη λειτουργία του μετά το χτύπημα από μη επανδρωμένα αεροσκάφη τον Ιούνιο, σύμφωνα..