Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Μ. Τζάννε: ΕΛΠΕ - Πανελλαδικό δίκτυο 40 έως 50 ταχυφορτιστών έως τα τέλη του χρόνου

 



Πανελλαδικό δίκτυο ταχυφορτιστών σε όλα τα πρατήρια της ΕΚΟ σχεδιάζουν να αναπτύξουν τα ΕΛΠΕ μέχρι το τέλος του 2021, χαράσσοντας την στρατηγική της σταδιακής απεξάρτησης από τους συμβατικούς υδρογονάνθρακες και την στροφή στις καθαρές μορφές ενέργειας.

Υπολογίζεται ότι μέσα στο α΄εξάμηνο η εταιρεία θα έχει..

Νέο ιστορικό αρνητικό ρεκόρ το 1ο τρίμηνο στις πωλήσεις καυσίμων

 


Νέο ιστορικό χαμηλό στη ζήτηση καυσίμων στην εγχώρια αγορά σημειώθηκε το διάστημα Ιανουάριος-Μάρτιος 2021, καθώς έστω και με βραχεία κεφαλή οι πωλήσεις κινήθηκαν σε ακόμη χαμηλότερα επίπεδα από όλα τα τρίμηνα που προηγήθηκαν. Επομένως, αυτή η αρνητική πρωτιά καθιστά το πρώτο τρίμηνο του έτους το χειρότερο από την έναρξη της πανδημίας και, κατά συνέπεια, των τελευταίων ετών. 

Πιο συγκεκριμένα, η ζήτηση για όλες τις κατηγορίες..

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ



 Συνεδρίασε σήμερα η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας την Πέμπτη 10 Ιουνίου και Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας στην Αθήνα αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Η Συνομοσπονδία εξ αρχής έχει εκφράσει την έντονη διαφωνία της σχετικά με επίμαχες διατάξεις του Εργασιακού..

Το ενεργειακό Ελντοράντο και ο μετασχηματισμός των «Δεινοσαύρων» για την φθηνή πράσινη ενέργεια

 


Άρθρο του Π.Μπουσμπουρέλη για τον μετασχηματισμό της ενεργειακής αγοράς και  την μετάβαση στα νέα δεδομένα

Δύο μεγάλες και παραδοσιακές ενεργειακές εταιρίες της ελληνικής οικονομίας μπάινουν για τα καλά στην φάση του μετασχηματισμού τους για να προσαρμοσθούν και να ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα της ενεργειακής αγοράς.

Τόσο η ΔΕΗ όσο και τα ΕΛΠΕ, δύο πραγματικοί δεινόσαυροι της ενεργειακής αγοράς με την μεταφορική έννοια του όρου φυσικά, έχουν εξαγγείλει..