Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Oil spill in Black Sea much bigger than reported

 



An oil spill off Russia's Black Sea coast over the weekend spread over an area of nearly 80 square kilometres and was much larger than initially thought, scientists at Russia's Academy of Sciences (RAN) said, citing satellite imaging.

A leak occurred as the Greek-flagged Minerva Symphony tanker..

Exxon:Πουλά περιουσιακά στοιχεία σχιστολιθικού αερίου στις ΗΠΑ

 


Η Exxon Mobil Corp προχωρεί στο μάρκετινγκ για την πώληση ιδιοκτησιών σχιστολιθικού αερίου στις ΗΠΑ καθώς ενισχύει ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα που στοχεύει στη συγκέντρωση δισεκατομμυρίων δολαρίων από την τη μείωση των ανεπιθύμητων περιουσιακών στοιχείων και τη μείωση του χρέους. Πριν από τρία χρόνια, ο κορυφαίος παραγωγός πετρελαίου των ΗΠΑ έθεσε στόχο να συγκεντρώσει 15 δισεκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Πιο πρόσφατα, υποσχέθηκε να επιταχύνει τις καθυστερημένες..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΠΕΚΟ

 


Ο Νάπο επιστρέφει για την καταπολέμηση των μυοσκελετικών διαταραχών στο χώρο εργασίας

 






Από το 2007, όταν ο Napo παρουσίασε την ταινία Lighten the Load για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις μυοσκελετικές διαταραχές που σχετίζονται με την εργασία (MSDs), η ακόμη υψηλή επικράτηση αυτού του σοβαρού προβλήματος υγείας στην Ευρώπη, ενέπνευσε τη Napo να παρουσιάσει..

ΕΙΑ: Κατά 160 χιλ. βαρέλια την ημέρα θα μειωθεί η παραγωγή αργού στις ΗΠΑ

 




Η παραγωγή αργού πετρελαίου των ΗΠΑ αναμένεται να μειωθεί κατά 160.000 βαρέλια ημερησίως (bpd) το 2021 στα 11,12 εκατομμύρια bpd, ανέφερε η αμερικανική Υπηρεσία Ενεργειακών Πληροφοριών (EIA) σε μηνιαία έκθεση την Τρίτη χαμηλότερα από την προηγούμενη πρόβλεψή της για..

ΠΥΡΣΟΣ Νο 83

 









ΠΥΡΣΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ  2021  Νο 83