Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Συνάντηση Σκρέκα με το μάνατζμεντ των ΕΛΠΕ - Επιβεβαίωση του WEN

 


Συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη 6/5 στις 11 π.μ. στο Υπουργείο Ενέργειας ο Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο και τον γενικό διευθντή των ΕΛΠΕ. Αντικείμενο θα είναι ο εταιρικός μετασχηματισμός του Ομίλου.

Όπως έγραφε σήμερα 5/5/2021 το WEN, ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο διοίκησης των Ελληνικών Πετρελαίων δρομολογούνται από τους μετόχους της εταιρίας δηλαδή..

Η αντιμετώπιση των MSD είναι εύκολη με τις νέες παρουσιάσεις της Καμπάνιας για τους Υγιείς Χώρους Εργασίας



 Οι μυοσκελετικές διαταραχές (MSDs) που σχετίζονται με την εργασία μπορούν να επηρεάσουν οποιονδήποτε, αλλά μπορούν να προληφθούν και να αντιμετωπιστούν. Το κλειδί είναι η γνώση των γεγονότων και η διενέργεια κατάλληλων εκτιμήσεων κινδύνου. Τρεις νέες παρουσιάσεις παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε - σαφώς και συνοπτικά.

Μια εισαγωγική παρουσίαση χαρακτηρίζει τους MSD και περιγράφει τις αρχές της πρόληψης. ένα δεύτερο περιέχει βασικά στατιστικά στοιχεία, αναλύοντας..

Oil Moves Higher On Largest Crude Draw Since January

 


Oil prices moved higher after the Energy Information Administration reported a crude oil inventory draw of 8 million barrels for the week to April 30.

In fuels, the inventory moves were mixed.

The oil inventory figure compared with a weekly draw of 7.688 million barrels estimated by the American Petroleum Institute a day earlier, and with a moderate..

Αποκλειστικό: Σχέδιο μετατροπής των ΕΛΠΕ σε εταιρία Holding - Μείωση εκπροσώπων του δημοσίου στο ΔΣ

 


Σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των Ελληνικών Πετρελαίων εισηγήθηκε η διοίκηση (κ. Α. Σιάμισης) προς το διοικητικό συμβούλιο με στόχο την δημιουργία εταιρείας Συμμετοχών (Holding), η οποία θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες και κεντρικό ρόλο στην λειτουργία της εταιρείας.

Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο σε συνδυασμό με τις αλλαγές που προωθούνται..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

 

 

EY: Πώς οραματίζονται την επόμενη μέρα της πανδημίας εργοδότες και εργαζόμενοι;

 


Η πανδημία έχει αλλάξει δραματικά τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, αλλά και τις προτεραιότητες των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων. Έναν χρόνο μετά την επιβολή των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19, οι ειδικές συνθήκες εργασίας που έχουν διαμορφωθεί, όπως η τηλεργασία, έχουν μεταβάλει τις ισορροπίες στον εργασιακό χώρο.

Καθώς η πανδημία εξακολουθεί να πλήττει το μεγαλύτερο μέρος..

Σιωπή από την κυβέρνηση-Αντιδράσεις για το «πασχαλινό δώρο» στον Λάτση



Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις εργαζομένων αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης για το «πασχαλινό δώρο» που, όπως υποστηρίζουν, έκανε η κυβέρνηση στον όμιλο Λάτση.

Τι ακριβώς συμβαίνει;

Σύμφωνα με τους εργαζομένους, το Δημόσιο αποφάσισε να απεμπολήσει το δικαίωμα που έχει να ορίζει την πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου των Ελληνικών Πετρελαίων όπως..

ΕΛΠΕ: Στον όμιλο Λάτση ο πλήρης έλεγχος - Οι αλλαγές σε καταστατικό και Δ.Σ.

 


Ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο διοίκησης των Ελληνικών Πετρελαίων δρομολογούνται από τους μετόχους της εταιρίας δηλαδή τον όμιλο Λάτση και το ελληνικό δημόσιο, στο πλαίσιο της εφαρμογής της κοινοτικής οδηγίας για την εταιρική διακυβέρνηση.

Οι αλλαγές που θα σημάνουν την απόκτηση του ελέγχου της διοίκησης των ΕΛ-ΠΕ από τον όμιλο Λάτση και αντιστοίχως την απώλεια της πλειοψηφίας των μελών του διοικητικού συμβουλίου από το ελληνικό δημόσιο, αναμένεται να τεθούν..