Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ έπεσαν στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2004 τον Ιούνιο

 


Τα αποθέματα αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκαν κατά 21,8 εκατ. βαρέλια στα 915,8 εκατ. βαρέλια τον Ιούνιο, που ήταν το χαμηλότερο επίπεδο από το 2004, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Joint Organisation Data Initiative (JODI) την Τετάρτη.

Τα αποθέματα προϊόντων, από την άλλη..

Ο ρόλος των φόρων στην αντλία - Ρεαλιστική πρόταση η λελογισμένη μείωση του ΕΦΚ




 Στις διεθνείς αγορές, το πετρέλαιο σημειώνει σημαντική πτώση όλο το τελευταίο διάστημα. Τα συμβόλαια του Brent, όσο και του Αμερικανικού του Τέξας κινούνται σε επίπεδα προ πολέμου. Ο πιο σημαντικός λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πως οι αγορές πετρελαίου προεξοφλούν ύφεση στην παγκόσμια οικονομία. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουν ύφεση και μεγάλοι οίκοι αξιολόγησης, με πιθανότητα πάνω από 60%, σύμφωνα..

Ιστορία του HPI: Η δεκαετία του 1990: Καθαρά καύσιμα και μετριασμός εκπομπών, M&A, GTL και οι πόλεμοι fieldbus

 




Όπως πολλές πρωτοβουλίες που λήφθηκαν τις δεκαετίες του 1970 και του 1980, η δεκαετία του 1990 ήταν μια δεκαετία που επικεντρώθηκε σε περιβαλλοντικά ζητήματα, με πολλούς νέους κανονισμούς που θεσπίστηκαν όχι μόνο για τον μετριασμό των εκπομπών βιομηχανικών και οχημάτων αλλά και για την προώθηση της παραγωγής καθαρών..

Η Shell θα κλείσει τους αγωγούς αργού στον Κόλπο του Μεξικού για 2 εβδομάδες τον Σεπτέμβριο

 




Η Shell ανακοίνωσε την Τρίτη ότι σχεδιάζει να κλείσει για δύο εβδομάδες τον Σεπτέμβριο έναν βασικό αγωγό αργού πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού που προμηθεύει τα διυλιστήρια της Λουιζιάνα.

Οι αγωγοί αργού..