Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Aθλητική εκδήλωση - τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 των πρωταθλημάτων εργαζομένων του τομέα Αθλητισμού του ΕΚΘ

Από το ekth.gr
Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην καθιερωμένη εδώ και 33 χρόνια  αθλητική εκδήλωση - τελετή λήξης της αγωνιστικής  περιόδου 2017-2018  των πρωταθλημάτων εργαζομένων που διοργανώνει ο Τομέας Αθλητισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ..

Ινδοί αουτσάιντερ για ΕΛΠΕ

Από το tanea.gr
Πολύ δύσκολα θα κερδίσει τον διαγωνισμό για τα ΕΛΠΕ ο βρετανοϊνδικός όμιλος Gupta. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λογαριασμοί του ξεπάγωσαν δύο μέρες πριν λήξει η προθεσμία για τα ΕΛΠΕ εξαιτίας μιας εμπλοκής στη Νότια Αφρική. 

Το πιθανότερο είναι..

Νέα λαμπρή επιτυχία: 4.000 ευρώ επιδότηση, για να πετύχουν πόοοοσο μερίδιο αγοράς; Πόοοοοσο;


Από το greeklignite.blogspot.com
Πόση επιδότηση ζητά σήμερα ένας καταναλωτής για ν' αγοράσει ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Ή, αλλιώς, πόσο πρέπει να τον πληρώσουν για να τ' αγοράσει; Η ερώτηση μπορεί ν' ακούγεται θεωρητική για τη χρεοκοπημένη Ελλάδα, τη χώρα όπου οι κυβερνήσεις συμμάχησαν η μία μετά την άλλη για να κάνουν τους Έλληνες φόρου υποτελείς στους Φράγκους και τους Αλαμανούς για όλο τον 21ο αιώνα. Αλλά δεν είναι καθόλου θεωρητική για ..

ΕΙΑ: Στα 11,76 εκατ. βαρέλια η παραγωγή πετρελαίου στις ΗΠΑ το 2019

Από το worldenergynews.gr
Η παραγωγή αργού πετρελαίου ΗΠΑ αναμένεται να αυξηθεί λιγότερο από ότι αναμενόταν σε 11,76 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως (bpd) την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών ενέργειας ΕΙΑ.

Συγκεκριμένα προβλέπει ότι η παραγωγή αργού πετρελαίου θα..

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΠΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το pseep.gr
Σε συνέχεια πρόσκλησης του Σωματείου ΠΣΕΕΠ, συναντηθήκαμε σήμερα 12/06/18 στα
γραφεία του στον Ασπρόπυργο τα Σωματεία του Ομίλου ΕΛΠΕ. Ενημερωθήκαμε για τις δράσεις
του ΠΣΕΕΠ και της ΠΟΕ (Ομοσπονδία) ενάντια στην επικείμενη πλήρη ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ,
στο πλαίσιο και της τέταρτης αξιολόγησης του μνημονιακού προγράμματος.

Από τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων όλων των Σωματείων και της Ομοσπονδίας,
διαπιστώθηκε η από κοινού απαίτηση..

Το πρώτο tanker με ιρακινή σημαία μετά από τρεις δεκαετίες αποτελεί γεγονός

Από το naftikachronika.gr
Ένα tanker με ιρακινή σημαία, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει έως 2 εκατ. βαρέλια αργού πετρελαίου, αναμένεται να πλεύσει προς τις ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Πετρελαίου του Ιράκ το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Assem Jihad δήλωσε σε τοπικά μέσα: « Το δεξαμενόπλοιο “Baghdad” απέπλευσε το βράδυ της Παρασκευής (08/06) από την Βασόρα με προορισμό τις ΗΠΑ. Είναι η πρώτη φορά από το 1991 που το Ιράκ διαχειρίζεται δικά του tankers».

Επισημαίνεται ότ..

Αναζητώντας τον «νέο» Ζορ

Από το typos-i.gr
«Έρευνα υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο: Προοπτικές και Προκλήσεις» ήταν το θέμα της χτεσινής εκδήλωσης που διοργάνωσαν η Επιτροπή Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών και ο Όμιλος Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού Ιωαννίνων στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», στα παλιά σφαγεία.

Μόνο και μόνο ο τίτλος ήταν

Μεξικό: Υπό έλεγχο η φωτιά σε διυλιστήριο της Pemex

Από το worldenergynews.gr
Η Pemex του Μεξικού ανακοίνωσε  τη Δευτέρα 11/6/2018 ότι μια πυρκαγιά στο διυλιστήριο της Minatitlan τέθηκε  υπό έλεγχο και τα εργοστάσια λειτουργούσαν κανονικά.

Η κρατική εταιρεία πετρελαίου ανακοίνωσε ότι η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της στη Veracruz είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας στις 7 το πρωί. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, πρόσθεσε η εταιρεία.

Η Pemex δήλωσε..

Έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου της CNPC στην Κίνα - Τραυματίσθηκαν 24 άτομα

Από το worldenergynews.gr
Ο αγωγός φυσικού αερίου που λειτουργεί από την China National Petroleum Corp (CNPC) εξερράγη την Κυριακή το βράδυ στην επαρχία Guizhou στη νοτιοδυτική Κίνα, τραυματίζοντας 24 ανθρώπους, ενώ τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με ανακοίνωση, τη Δευτέρα 11/6/2018.

Η έκρηξη έγινε..

I.M.M.: "Γεωστρατηγικές αλλαγές στη Μεσόγειο και οι επιπτώσεις τους"


Από το flashnews.gr
Η παγκοσμιοποίηση χαρακτηρίζεται σήμερα από έντονη πολιτική, οικονομική, πολιτισμική και τεχνολογική αλληλεξάρτηση στο διεθνές σύστημα και ταυτόχρονα από εντεινόμενο ανταγωνισμό ισχύος διαφόρων κρατών, που θυμίζει την περίοδο προ του Α΄ παγκοσμίου πολέμου. 

Οι ραγδαίοι ρυθμοί εξέλιξης της γνώσης και της τεχνολογίας δημιουργούν νέα δεδομένα και διακυμάνσεις ισχύος, που οδηγούν μοιραία..

Ενημέρωση για συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Την Παρασκευή 08/06/18 πραγµατοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Ενέργειας µε τον Υπουργό κο Σταθάκη για το θέµα της Ιδιωτικοποίησης των ΕΛΠΕ όπου ενηµερωθήκαµε για τις εξελίξεις µετά το άνοιγµα των προσφορών.

Ο Υπουργός σε ένα κλίµα απαξίωσης, απάθειας και προκλητικότητας µας δήλωσε ..