Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Τις μεγαλύτερες μηνιαίες απώλειες φέτος συσσώρευσε το πετρέλαιο

Αποτέλεσμα εικόνας για πετρελαιοπηγη
Σε νέο χαμηλό πολλών μηνών υποχώρησε η τιμή του πετρελαίου αντιδρώντας στα στοιχεία που έδειξαν πως οι Αμερικανοί παραγωγοί επιχείρησαν να αυξήσουν την παραγωγή τους παρά την παγκόσμια υπερ-προσφορά.
Η τιμή έχασε 1,40 δολάρια ή σχεδόν το 2,9% της αξίας της για να κλείσει στα 47,12 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Ήταν το χαμηλότερο επίπεδο από τις 20 Μαρτίου.
Ενώ δέχονταν ήδη πιέσεις, τα futures του πετρελαίου διεύρυναν τις απώλειές τους όταν η εταιρεία πετρελαϊκών υπηρεσιών Baker Hughes αποκάλυψε ότι ο αριθμών των εξέδρων γεώτρησης στις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 5 στις 664. Σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι, ο αριθμός των εξέδρων έχει μειωθεί κατά 909.
Στο, μεταξύ το αργό, τύπου light sweet, γνώρισε τις μεγαλύτερες μηνιαίες απώλειες για το 2015, χάνοντας 21% το μήνα Ιούλιο. Με απώλειες έκλεισε και το brent, παραδόσεως Σεπτεμβρίου, υποχωρώντας κατά 10 σεντς στα 52,21 δολάρια. Σε μηνιαία βάση, το brent υποχώρησε σε ποσοστό 18%.


ΠΗΓΗ:capital.gr

«Αν επιστρέψουμε στην αντιπολίτευση, δεν θα έχουμε ποτέ την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και τις αντοχές μας» είπε ο Δραγασάκης. Και έτσι καταλάβαμε ότι είμαστε το αναλώσιμο πειραματόζωο στο τεστ αντοχής των… δυνάμεων του κ. Δραγασάκη, του κ. Τσίπρα, του κ. Λαφαζάνη, της Ζωής, του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων παιδιών...



Δόθηκαν πολλές απαντήσεις προχθες. Είναι κρίμα που η παράσταση στον Κεραμεικό δεν μεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά. Οπως εκείνα τα Υπουργικά Συμβούλια που συγκαλούσε ο Γιώργος Παπανδρέου με guest stars, χαρίζοντας ευχάριστο δωρεάν ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Προχθες όσοι από διαστροφή παρακολούθησαν τις τοποθετήσεις των μελών της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον θα έβγαλαν έναν βαθύ αναστεναγμό ανακούφισης.

Με αυτόν τον συρφετό εκκεντρικών και περιθωριακών, την πόλωση, την έχθρα και τη...

Μνημόνιο με τη ...Βενεζουέλα για ενεργειακή συνεργασία υπέγραψε ο ξάδερφος Τσίπρας

Μνημόνιο με τη ...Βενεζουέλα για ενεργειακή συνεργασία υπέγραψε ο ξάδερφος Τσίπρας
Σημαίνουσα συμφωνία για την ενέργεια με τη Βενεζουέλα υπέγραψε ο Γιώργος Τσίπρας

Στο χαιρετισμό του κατά την διάρκεια της τελετής, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι η υπογραφή του Μνημονίου στον Ενεργειακό Τομέα αποτελεί ένα πρώτο βήμα για την ενδυνάμωση της συνεργασίας προς όφελος των δύο λαών

Υπογραφή Μνημονίου κατανόησης για τη συνεργασία στον Ενεργειακό Τομέα μεταξύ Ελλάδας και Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας

Υπεγράφη, χθες, στο Υπουργείο Εξωτερικών της...