Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟ 2023

 






Η πρόταση του ΙΝΕ ΓΣΕΕ για τον κατώτατο μισθό το 2023

Ιστορικό ρεκόρ 40 δισ. δολ. για την κερδοφορία της Shell το 2022

 



Τα μεγαλύτερα ετήσια κέρδη στην ιστορία της κατέγραψε για το 2022 η Shell, με τον ενεργειακό κολοσσό να ωφελείται από τις υψηλές τιμές σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο που προκάλεσε ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Τα κέρδη της Shell έφτασαν τα 39,98 δισ. δολάρια, υπερδιπλάσια από τα 19,29 δισ. δολάρια του 2021 και ξεπερνώντας το προηγούμενο ιστορικό..

Μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια το "peak oil", σύμφωνα με τη ΒΡ - Θα κυριαρχήσει ο ΟΠΕΚ στην παραγωγή




H παγκόσμια ζήτηση για πετρέλαιο πρόκειται να κορυφωθεί μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια, όπως εκτιμά η ΒΡ στην ετήσια έκθεσή της, ως αποτέλεσμα της μειωμένης χρήσης στις μεταφορές και της εξάπλωσης των εναλλακτικών καυσίμων και της..

Aνακοίνωση ΠΟΕ για απολύσεις στην ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

 


Συνεχίζονται οι εξαγωγές ρωσικού πετρελαίου από τη Βουλγαρία προς την Ουκρανία

 



Οι εξαγωγές πετρελαιοειδών από ρωσικό πετρέλαιο στην Ουκρανία θα συνεχιστούν και μετά τις 5 Φεβρουαρίου, οπότε επρόκειτο να λήξει η κυβερνητική παρέκκλιση, ανέφερε η βουλγαρική κυβέρνηση σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη.

Η Βουλγαρία έλαβε παρέκκλιση από τις..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔ.Ε.ΣΥ.

 


Η S-Oil της Νότιας Κορέας αναμένει ότι τα περιφερειακά περιθώρια διύλισης θα παραμείνουν υψηλά το 2023




Η S-Oil της Νότιας Κορέας δήλωσε την Τετάρτη ότι βλέπει τα περιφερειακά περιθώρια διύλισης το 2023 να παραμένουν υψηλά σε σχέση με τα προ του 2022 επίπεδα, αν και η εταιρεία σημείωσε ζημιά το τέταρτο τρίμηνο του 2022 λόγω της πτώσης των τιμών του πετρελαίου κατά τη..