Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

 


Η διά συνέντευξης παρουσίαση του εργασιακού Ν/Σ και εν αναμονή της ανάρτησής του για δημόσια διαβούλευση για να δούμε αναλυτικά τις λεπτομέρειες των σχετικών διατάξεων, μάς επιτρέπει μόνο πρώτες γενικές και επί των αρχών παρατηρήσεις.

▪ Προωθεί με «φερετζέ» τη διευθέτηση του χρόνου εργασίας –που σχετίζεται..

ΗΠΑ: Στερεύουν τα πρατήρια - Κλειστός για έκτη μέρα ο αγωγός Colonial Pipeline

 




Στερεύουν τα πρατήρια και πανικός των αυτοκινητιστών, προς αναζήτηση βενζίνης στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, συνεχίζει να αυξάνεται σήμερα, έξι ημέρες μετά το κλείσιμο του κεντρικού αγωγού μεταφοράς καυσίμων στις ΗΠΑ που δέχθηκε κυβερνοεπίθεση.

Καμιά δεκαριά πολιτείες, από τη Φλόριντα έως τη Βιρτζίνια, κήρυξαν κατάσταση έκτασης ανάγκης, ενισχύοντας το αίσθημα πανικού στους καταναλωτές, που σπεύδουν ..

Ανακοίνωση για αποτελέσματα γεν συνέλευσης

 

 

Σιάμισιης: Με τρεις πυλώνες η ανάπτυξη των ΕΛΠΕ στη νέα εποχή της ενέργειας

 


Η νέα στρατηγική του ομίλου ΕΛΠΕ εστιάζει στις πράσινες τεχνολογίες και έχει στόχο να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα και ανάπτυξη του μελλοντικά.

Όπως ανέλυσε σήμερα σε συνέδριο ο διευθύνων σύμβουλος, Ανδρέας Σιάμισιης, δεν είναι καλό για ένα διευθύνοντα του κλάδου του πετρελαίου ότι στα επόμενα 5-10 χρόνια ολοένα και περισσότερα αυτοκίνητα θα κινούνται με ηλεκτρισμό. Παρόλα αυτά, η στρατηγική των ΕΛΠΕ είναι να γίνει η εταιρεία μας μέρος..

ΕΛΠΕ: Ενίσχυση του «πράσινου» χαρτοφυλακίου με νέα έργα 213,7 MW

 


Με γοργό ρυθμό ξεδιπλώνουν τα ΕΛΠΕ τη στρατηγική τους για την αποφασιστική ενίσχυση του χαρτοφυλακίου των ΑΠΕ, στο πλαίσιο του γενικότερου μετασχηματισμού του Ομίλου. Ειδικότερα, τα ΕΛΠΕ εξασφάλισαν δύο ακόμη άδειες παραγωγού για ισάριθμα νέα φωτοβολταικά πάρκα στα Τρίκαλα και τη Ροδόπη, συνολικής ισχύος 213,7 MW.

Αυτή τη στρατηγική περιέγραψε χθες, μιλώντας στο 6ο Delphi Economic Forum, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ανδρέας Σιάμισιης, τονίζοντας ότι..