Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Γιατί η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή είναι ασήμαντη

 





Αυτό το άρθρo μου έρχεται σαν συμπλήρωμα ενός προγενέστερου άρθρου μου που δημοσιεύθηκε στο SLpress.gr. Σε αυτά τα δύο άρθρα, μέσα από τα διαγράμματα που παρατίθενται, ο αναγνώστης κατανοεί γιατί δεν υπάρχει αξιόλογη ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή. Στις εικόνες 1, 2, 3 και 4 βλέπουμε ότι..

Ο γίγαντας του πετρελαίου και του φυσικού αερίου του Ηνωμένου Βασιλείου μειώνει τις επενδύσεις και αναβάλλει τα έργα λόγω απροσδόκητου φόρου




 Η Ithaca Energy, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει μειώσει τις επενδύσεις και αναβάλλει ορισμένα έργα φέτος και το επόμενο έτος, λόγω της επιβάρυνσης του απροσδόκητου φόρου που έχει..

Ο αριθμός των σκαφών Permian μειώνεται εν μέσω της αύξησης της παραγωγής αργού στις ΗΠΑ

 





Ο συνολικός αριθμός των ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκε κατά 10 αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός..

Το ινδικό διυλιστήριο HPCL καλύπτει έως και το 23% των αναγκών σε πετρέλαιο με ρωσικές ποιότητες

 





Το ινδικό διυλιστήριο Hindustan Petroleum Corp Ltd καλύπτει έως και το 23% των αναγκών του σε πετρέλαιο μέσω μειωμένων ρωσικών ποιοτήτων, δήλωσε ο πρόεδρός του Pushp Kumar Joshi στην ετήσια συνέλευση των μετόχων της εταιρείας την Παρασκευή.

Τα ινδικά διυλιστήρια, τα οποία σπάνια..