Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Το μήνυμα της οικογένειας της 15χρονης «Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες»



«Θα θέλαμε κατ’ αρχήν να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας, που από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο, αλλά και όλους όσους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Αρχών, με τις πληροφορίες τους συνέβαλαν στον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη... καθώς επίσης και τα ΜΜΕ για τη διακριτικότητα με την οποία καλύπτουν δημοσιογραφικά το θέμα. Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του ΟΤΕ για τη συνδρομή και στήριξη που μας παρέχει όλο αυτό το διάστημα. Ευχαριστούμε τέλος την Ελληνική Αστυνομία που με το ζήλο τη μεθοδικότητα και τη συστηματικότητα των ερευνών της εξιχνίασε άμεσα την υπόθεση.
Δηλώνουμε ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελλήνων Δικαστών που επιλαμβάνονται πλέον της υποθέσεως
Δημήτριος Κουσιουρής
Συνήγορος της Οικογένειας της Μυρτούς»
Με αυτήν τη λιτή ανακοίνωση, η οικογένεια της 15χρονης κοπέλας, που νοσηλεύεται στο «Αττικόν», σε κατάσταση σταθερά ελεγχόμενη, μετά την επίθεση που δέχτηκε στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, στις 22 Ιουλίου, απευθύνει ευχαριστίες προς όλους όσους συνέδραμαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σκοπιανοί με αλβανικά διαβατήρια έκαψαν την Πελοπόννησο το 2007!!! (Δεν ήταν ο "στρατηγός άνεμος";;;;)



Ένα άκρως εμπιστευτικό έγγραφο, με τα επτά ονόματα των μελών της οργανωτικής ομάδας Σκοπιανών πρακτόρων με αλβανικά διαβατήρια,
οι οποίοι ευθύνονταν για τις πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόνννησο, διαβιβάστηκε από την Διακλαδική Διεύθυνση Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Ε.Μεϊμαράκη και από εκεί προωθήθηκε στον υπουργό Εσωτερικών, Π. Χηνοφώτη».
Αυτό αποκαλύπτει σήμερα, με καθυστέρηση 4,5 ετών βέβαια ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρωνας Πολύδωρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Δημοκρατία".
«Ένα πληροφοριακό σημείωμα των υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο εδόθη στις 17 Νοεμβρίου 2007 στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλη Μεΐμαράκη οι πυρκαγιές του θέρους 2007 σε σημαντικό αριθμό είναι έργο εξτρεμιστών Σκοπιανών, σε συνεργασία με αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων». 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το εθνικό σύμβολο των Τούρκων είναι Ελληνικό!! Έχουν τίποτα οι πίθηκοι που δεν το έχουν κλέψει απο εμάς;;








Ἡ Τούρκικη σημαία, καὶ τὸ ἀντίστοιχο "ἐθνικὸ σύμβολο" τῶν Τούρκων, προέρχεται ἀπὸ ἕνα σύμβολο τοῦ Βυζαντίου, τῆς ἀρχαιοελληνικῆς δηλαδή πόλης Βυζάντιον, ποὺ ὑπῆρχε στὴν θέση τῆς Κωνσταντινούπολης.


Αὐτὸ τὸ σῆμα, ποὺ εἶναι πανάρχαιο καὶ ἀπαντᾶται ὡς λατρευτικὸ σύμβολο τῆς θεᾶς Ἑκάβης, ἔγινε... σύμβολο τῆς πόλης τοῦ Βυζαντίου ὅταν ὁ Φίλιππος, πατέρας τοῦ Μεγαλέξανδρου, προσπάθησε νὰ καταλάβει αὐτὴ τὴν πόλη, καὶ μία νύχτα μὲ συννεφιά, ἔστειλε πολεμιστὲς (σὰν καταδρομικὴ ἐπιχείρηση) νὰ περάσουν τὰ τείχη, γιὰ νὰ ἀλώσουν τὴν πόλη. Ξαφνικά, ἐμφανίστηκε τὸ φεγγάρι, οἱ εἰσβολεῖς ἔγιναν ἀντιληπτοί, καὶ ἀποκρούστηκε ἡ ἐπίθεση....
Ἀπὸ τότε, καὶ ἐπειδὴ θεωρήθηκε ὡς θεϊκὴ βοήθεια πρὸς τὴν πόλη, ἔγινε σύμβολο τῆς πόλης τοῦ Βυζαντίου. Ἀπὸ ἐκεῖ ἔμεινε ὡς σύμβολο παραδοσιακὰ καὶ στὴν Κωνσταντινούπολη, τὸ βρῆκε καὶ ὁ Μωάμεθ ὁ πορθητὴς (καὶ οἱ ἑπόμενοί του), καὶ ὅπως χρησιμοποίησε τὰ πάντα ποὺ βρῆκε ἀπὸ τὴ Βυζαντινὴ Αὐτοκρατορία, γιὰ νὰ δώσει αὐτοκρατορικὴ χροιὰ στὴν πλιατσικολογικὴ Ὀθωμανικὴ κατάκτηση, τὸ ἔκανε ἕνα σύμβολο τῆς Ὀθωμανικῆς κυριαρχίας, καὶ ἔτσι ἔμεινε ὡς.... μουσουλμανικὸ σύμβολο....
Ἡ παραπάνω φωτογραφία δείχνει κέρματα τῶν Βυζαντίων καὶ ἂν προσέξετε, τὸ γράφει: ΒΥΖΑΝΤΙΩΝ
Ἂν ξέραμε τὴν ἱστορία μας, τουλάχιστον δὲν θὰ ἀνεχόμασταν τὰ σημερινὰ ξεφτιλίκια... Θὰ εἴχαμε τὶς ἀπαιτούμενες ἀπαντήσεις γιὰ ὅλες αὐτὲς τὶς ἀθλιότητες ποῦ μᾶς σερβίρουν καθημερινά...     
ΠΗΓΗ:oi-asimvivastoi.blogspot.com

ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ! Γνωρίζετε την ΑΞΙΑ της Ελλάδας; Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε!!!! ΙΣΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.



Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο...
1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί.... (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας)
 και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
 2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες,
 Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.
 3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία.
 4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία. 
5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου.
 6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.
 7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.
 8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.
 9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόννοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνα.
 10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
 11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης.
 Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΆΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Σαν σήμερα το είπε ο Λεωνίδας!

Αμφιβολίες Επικρατούν στην Ευρώπη για την Στήριξη της Αγοράς Δικαιωμάτων CO2 – Στο Ναδίρ οι Τιμές



Σε πολύ χαμηλά επίπεδα διαμορφώθηκαν κατά τον μήνα Ιούλιο οι τιμές του συστήματος δικαιωμάτων εμπορίας εκπομπών διοξειδίου άνθρακα, μιας διαδικασίας που έχει θεσμοθετηθεί και υποστηρίζεται ως αποτέλεσμα αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών (Πρωτόκολλο του Κιότο). Αιτία ήταν οι αμφιβολίες που ανέκυψαν σχετικά με την αποτελεσματικότητα των σχεδίων στήριξης της αγοράς εμπορίας καύσιμων που προωθεί τώρα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Ως γνωστό αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο Σύστημα Εμπορίας Εκπομπών ( ETS) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποτελούν οι πιστοποιημένες μειώσεις εκπομπών (CER). Όμως το τελευταίο διάστημα οι τιμές κινούνται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, λ.χ. στις 18/7 παρατηρήθηκε μια μείωση της τάξης 11.5% μέσα στην ίδια μέρα, δηλ. η τιμή έφτασε στα €6,80 –η χαμηλότερη από τα μέσα Ιουνίου – και αργότερα την ίδια μέρα ανέβηκε στα €7,18 για να κλείσει τελικά στα €6,96/ ton την 1η Αυγούστου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο πόλεμος για το πετρέλαιο - Ιδού ο «μαύρος χρυσός» της Ελλάδας



Η ικανοποίηση τουλάχιστον του 20% των ενεργειακών αναγκών της χώρας μέχρι το 2020 από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αποτελεί όχι μόνο δέσμευση που απορρέει από την ισχύουσα ευρωπαϊκή ενεργειακή πολιτική, μα και κύρια αναπτυξιακή επιλογή της σημερινής κυβερνήσεως. Λάθος στόχος, λάθος πορεία. Η σωστή τοποθέτηση, ο εθνικός στόχος, το εθνικό όραμα, που επιτέλους πρέπει να γίνει πράξη, δεν αποτελεί απλά το επίτευγμα του 20% των ενεργειακών αναγκών της χώρας να προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλά πρώτα και κύρια να καταστεί ενεργειακά ανεξάρτητη η χώρα.
Θα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της Ελλάδας μετά την επίτευξη τροφικής αυτάρκειας στις δεκαετίες του ’50 και του ’60, όταν επιτέλους πάψαμε να περιμένουμε στον Πειραιά τα καράβια με το στάρι και το ρύζι, για να θρέψουμε τον πληθυσμό μας. Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να καταστεί ενεργειακά ανεξάρτητη. Στο πλαίσιο αυτού του εθνικού στόχου να περιλάβουμε και τον επιμέρους στόχο το 20% των αναγκών να προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Σε αυτό το πλαίσιo, ο στόχος για «πράσινη ενέργεια» καθίσταται ακόμα πιο σημαντικός... Αλλά σε αυτό το στρατηγικό πλαίσιο.
Ανεξάρτητος και μεμονωμένος, το μόνο που μπορεί να επιτύχει είναι κάποια περιβαλλοντική «αυτοϊκανοποίηση» την ώρα που γύρω από την Ελλάδα μέχρι το 2020 θα έχουν ξεφυτρώσει τουλάχιστον τέσσερα πυρηνικά εργοστάσια σε Αλβανία, Βουλγαρία και Τουρκία! 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

... ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

thumb
ΠΗΓΗ:topontiki.gr

Μνημόσυνο των δολοφονηθέντων από τους Τούρκους, Ισαάκ και Σολωμού



Η μνήμη του Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, που δολοφονήθηκαν από τους Τούρκους το 1996 σε αντικατοχική πορεία μοτοσυκλετιστών στην Δερύνεια κοντά στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, τιμήθηκε σήμερα με μνημόσυνο στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι.
Τον επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε η πρώην υπουργός Παιδείας, Κλαίρη Αγγελίδου.
Στη μνήμη των δύο δολοφονηθέντων πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη πορεία των μοτοσυκλετιστών, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή από την Πάφο και κατέληξε σήμερα στη Δερύνεια.
Εξάλλου, στο κοιμητήριο Παραλιμνίου τελέσθηκε τρισάγιο στους τάφους των Ισαάκ και Σολωμού και έγινε κατάθεση στεφάνων. 
ΠΗΓΗ:kathimerini.gr

Αυτοί που νοικίασαν σπίτι και τον είχαν και υπάλληλο τον Πακιστανό θα διωχθούν ή θα την γλυτώσουν;



Μεγάλες στεναχώριες για τους θολοκουλτουριάρηδες τώρα που συνελλήφθει ο πακιστανός της Πάρου…
Το θέμα όμως δεν είναι μόνο ο Πακιστανός…
Ο Έλληνας ή οτιδήποτε άλλο είναι που νοικίασε το σπίτι στην Νέα Χαλκηδόνα στο Πακιστανό και στους δύο φίλους του που δεν είχαν χαρτιά θα διωχθεί;
Γιατί σίγουρα -αφου δεν είχαν χαρτιά- μιλάμε για παράνομη ενοικίαση, φοροδιαφυγή…και όχι μόνο…
Ο Έλληνας ή οτιδήποτε άλλο ξενοδόχος ο οποίος είχε στο ξενοδοχείο του ως κηπουρό τον 
Πακιστανό (ανάθεμα και αν υπάρχει κήπος στο Πακιστάν) παράνομα…θα διωχθεί;
Θα τιμωρηθούν η θα την γλυτώσουν;;;;;; 
ΠΗΓΗ:olympia.gr

Η Πειραιώς αγόρασε την ΑΤΕ με 95 μόλις εκατ. ευρώ, την στιγμή που μόνο τα ακίνητα της ΑΤΕ Ασφαλιστικής έχουν αξία 149 εκατ.ευρώ !!!!



Διαβάστε με προσοχή...
Γράφαμε ΕΔΩ  για το ξεπούλημα της ΑΤΕ παραθέτοντας και το σχετικό ΦΕΚ.
Η Τράπεζα Πειραιώς, με 95 μόλις εκατομμύρια ευρώ, αγόρασε την "καλή" ΑΤΕ.
Ας δούμε τώρα σύμφωνα με το ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 2209 27 Ιουλίου 2012, τι πωλείται και τι δεν πωλείται από την ΑΤΕ ....
Αυτά πωλούνται..
Δικαιώματα, ενοχικά και εμπράγματα, της «Αγροτική» επί αξιόγραφων, έγχαρτων ή άυλων, και επί χρηματοπιστωτικών μέσων, εγχάρτων ή άυλων, συμπεριλαμβανομένων μετοχών, ομολόγων, επιταγών και άλλων
χρεογράφων, εκτός από αυτά που περιλαμβάνονται στα μη μεταβιβαζόμενα στοιχεία. 
Εμπράγματα δικαιώματα της «Αγροτική» επί κινητών και ακινήτων

Σύμφωνα με το nextdeal.gr η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. κατέχει άμεσα 26.093.433 μετοχές, ήτοι ποσοστό 95,52% επί του συνόλου των μετοχών της Εταιρίας ΑΤΕ Ασφαλιστική.
Όπως καταλάβατε και συνάγεται από τα πιο πάνω, η Πειραιώς μαζί με την ΑΤΕ αγόρασε και την ΑΤΕ Ασφαλιστική...
Ας δούμε όμως τι περιουσιακά στοιχεία έχει για παράδειγμα η ΑΤΕ Ασφαλιστική...
Αυτή είναι η "ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01.01.2011 - 31.12.2011" 
 


Δηλαδή η ATE Ασφαλιστική κατέχει:
ΑΚΙΝΗΤΑ: 69.559.085,06 ευρώ
Οικόπεδα: 24.582.183,92 ευρώ
Κτίρια: 55.126.002,30 ευρώ.
Σύνολο 149 εκατ. ευρώ έχουν αξία μόνο τα ακίνητα της Ασφαλιστικής !!!
Δείτε τώρα τι γράφει το euro2day.gr : "ATE Ασφαλιστική: Περνά στην Πειραιώς και πωλείται" 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ