Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια Νομών Πελοποννήσου: Δικαίωση για το δώρο και το επίδομα αδείας

Από το energypress.gr
Το Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια Νομών Πελοποννήσου ανακοίνωσε ότι η απόφαση της Επιθεώρησης Εργασίας δικαιώνει την διεκδίκησή της για καταβολή ολόκληρου του ποσού του δώρου Χριστουγέννων καθώς και του επιδόματος αδείας και του δώρου Πάσχα στους εργαζόμενους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Παράλληλα, προσθέτει τα εξής:

OilPrice: Ο TAP από τους κρισιμότερους αγωγούς φυσικού αερίου διεθνώς περνάει από Ελλάδα

Από το worldenergynews.gr
Ο νότιος διάδρομος φυσικού αερίου, που συνδέει το Αζερμπαϊτζάν με τον μεγαλύτερο οικονομικό όμιλο στον κόσμο, είναι ένα από τα σημαντικότερα έργα αγωγών υποδομής παγκοσμίως, φέρνοντας στην Ευρώπη το φυσικό αέριο της Κασπίας.

Αυτό αναφέρει νέα ανάλυση των Luis Colasante και Sergio Mazodilla στο OilPrice.com, οι οποίοι υπενθυμίζουν ότι η Ευρώπη επιθυμεί να ..

​Λαθρεμπόριο, πειρατεία, νοθεία διαχρονικές μάστιγες του κλάδου καυσίμων

Από το capital.gr
Στην πρώτη συνέντευξη που παραχωρεί μετά την εκλογή του, ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών, Βασίλης Σεραφειμάκης, ανοίγει τα χαρτιά του και στέλνει πολλαπλά μηνύματα προς κυβέρνηση και αγορά. Ζητεί να ενεργοποιηθεί επιτέλους το σύστημα εισροών εκροών. Στέλνει μήνυμα ενότητας και συνέχειας του Συνδέσμου ενώ κάνει άνοιγμα στον κλάδο των πρατηριούχων. Τι λέει για την πειρατεία, τη νοθεία και το λαθρεμπόριο. Ο ρόλος του κράτους και το παράδοξο με..

«Όργιο κομματικών προσλήψεων» στα ΕΛΠΕ καταγγέλλουν 21 βουλευτές της Ν.Δ.

Από το altsantiri.gr
Ερώτηση στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας απευθύνουν 21 βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής τον Κ. Σκρέκα καταγγέλλοντας «όργιο» κομματικών προσλήψεων και κομματικές μεθοδεύσεις στη μεγαλύτερη ενεργειακή εταιρεία της Ελλάδας, τα ΕΛΠΕ.

«Όπως όλα δείχνουν, η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί τα ΕΛΠΕ για να εξυπηρετήσει πελατειακές σχέσεις και να οικοδομήσει το κομματικό της Κράτος. Πάνω από..