Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Κρήτη: "Βράζει" το τοπικό ΠΑΣΟΚ - Ένταση στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής



Ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος και υπεύθυνος οργανωτικού της Κρήτης, πήγε για να μεταφερει το νέο οργανωτικό μοντέλο, αλλά βρέθηκε προ των...μαζικών πυρών από τα στελέχη και τα μέλη του τοπικού ΠΑΣΟΚ.
Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, πρώτος ο Μιχάλης Παπαδάκης συντονιστής της Νομαρχιακής επιτροπής Ηρακλείου άστραψε και βρόντηξε κατά του νέου οργανωτικού μοντέλου και των γενικότερων πολιτικών επιλογών του κόμματος.
"Τι έιναι αυτά που κάνετε; Μας κάνετε στα Χανιά; Άλλους στο Λασίθι; Παρακάμπτετε τις τοπικές οργανώσεις, τις νομαρχιακές! Τι είναι αυτά ποιος τα εισήγηθηκε και σε τι αποσκοπούν; Δεν συμφωνώ με τη διάλυση της οργάνωσης! Διαλύετε το κόμμα! Εγώ παραιτούμαι !" είπε ο κύριος Παπαδάκης ενώ στην ίδια σκληρή γραμμή συνέχισαν με τις τοποθετήσεις τους και τα άλλα στελέχη του κόμματος μπροστά στον εμβρόντητο Παπασπύρο.
Τα ίδια στελέχη μιλούν για "αποκλεισμούς στελεχών" αφήνοντας να εννοηθεί ότι γίνεται προσπάθεια να ελεγχθεί το συνέδριο κι επισημαινουν ότι "με αυτό το οργανωτικό σχήμα να πάτε να βρείτε στελέχη να είναι στο κόμμα"!
Ο κύριος Παπασπύρος πρότεινε ακόμη και να αναβληθεί το θέμα του οργανωτικού για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 
ΠΗΓΗ:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου