Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Βουλγαρία: Κινεζικό ενδιαφέρον για κατασκευή διυλιστηρίου


Κινέζοι επενδυτές ενδιαφέρονται να κατασκευάζουν εργοστάσιο ζωοτροφών καθώς και διυλιστήριο για την παραγωγή πετρελαίου στην περιοχή Dobrich της Βουλγαρίας, όπως ανακοίνωσε ο βούλγαρος Αναπληρωτής Υπουργός Γεωργίας, Yavor Getchev.
Επιπλέον, όπως μεταδίδει το balkans.com, ο αναπληρωτής Υπουργός ανακοίνωσε ότι μίλησε με τον υπουργό Άμυνας Άγγελο Ναϊντένοφ προκειμένου να μεταφέρει τις εγκαταστάσεις του στρατιωτικού τμήματος του κλειστού στρατιωτικού αεροδρομίου στην περιοχή με την προοπτική το αεροδρόμιο  να γίνει μια μεγάλη βιομηχανική ζώνη.
Ο αναπληρωτής υπουργός  ενημέρωσε ότι οι Κινέζοι εταίροι έχουν αποφασίσει να αυξήσουν σημαντικά τις επενδύσεις τους στην Βουλγαρία και πρόσθεσε ότι έχει δεσμευθεί να τους βοηθήσει στην εξεύρεση οικοπέδων . "Η ιδέα είναι ότι το πρώην αεροδρόμιο να γίνει μια μεγάλη βιομηχανική ζώνη , και οι επενδυτές από την Κίνα, σε προκαταρκτικές συνομιλίες, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την κατασκευή ενός μύλου ζωοτροφών με σιλό και ένα διυλιστήριο για την παραγωγή πετρελαίου. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και ελπίζω να υλοποιηθούν όλα αυτά στο εγγύς μέλλον ",  κατέληξε ο κ. Getchev.

ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου