Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΚΕΕΠ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μετά την καταγγελία του ΣΚΕΕΠ στις 16.5.14 είχαμε την ελπίδα ότι ο ''συνάδελφος'' Πρόεδρος θα είχε καταλάβει ότι η συμπεριφορά του στην Πύλη των ΒΕΑ στις 14.5.14 ήταν ανήκουστη, παράλογη και περίεργη για τον Συνδικαλισμό στα ΕΛΠΕ και σίγουρα θύμισε σκοτεινές εργοδοτικές εποχές άλλων Σωματείων.

O ''συνάδελφος'' Πρόεδρος αντέδρασε με την ανακοίνωσή του όχι για να δικαιολογήσει την απρεπή συμπεριφορά του ως όφειλε αλλά αντίθετα υπεράσπισε με αυτήν και την στάση του.  Έτσι μας κάνει πλέον σοβαρά ανήσυχους για το που έχει αφεθεί η λειτουργία του Συνδικάτου μας.

Όσον αφορά το ''παράπονό'' του γιατί δεν τον ρωτήσαμε να μας εξηγήσει το συμβάν, μπορούμε εύκολα να του απαντήσουμε ότι εμείς πιστεύουμε τους εργαζόμενους ως προς τα γεγονότα και όχι το ''συνάδελφο'' Πρόεδρο που είναι κατά συρροή ψεύτης.

Καλά θα κάνει ο ''συνάδελφος'' Πρόεδρος αν θέλει να δίνει εξετάσεις ότι είναι επαρκής για Διευθυντής στο μέλλον για τα ΕΛΠΕ, να βρει άλλους τρόπους για την άνοδό του και να μην το κάνει εις βάρος των εργαζομένων. Άλλωστε, ήδη κάνει τον κομισάριο της εταιρείας.

Για τον χαρακτηρισμό της βλακείας που μας προσάπτει ο ''συνάδελφος'' Πρόεδρος του το επιστρέφουμε. Δεν περιμέναμε άλλη συμπεριφορά από έναν ''συνάδελφο'' που τον συνοδεύει ο χαρακτηρισμός του ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου