Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ "ΜΑΓΚΑ" !...


Αυτός και το, πανθομολογούμενα, ακροδεξιό και ανίκανο επιτελείο του, έπαιξαν τον, καθοριστικά, αρνητικό ρόλο στο εκλογικό αποτέλεσμα για τη Ν.Δ., του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Με τις επιλογές τους στην Αθήνα, την Αττική και τη Μακεδονία ανέστησαν ψοφίμια και έφεραν τα χειρότερα αποτελέσματα, για τη Δεξιά, μεταπολιτευτικά !

Η πολιτική τους συμπεριφορά εκπέμπει, πέρα από προχειρότητα και παλαιοκομματούρα του κερατά, κι έναν, ολοφάνερο, πανικό, που, κάθε άλλο, παρά προσελκύει ψήφους.

Ο Σαμαράς πάει να κάνει τον Τσίπρα "μάγκα", κάνοντας κάθε τι, για να του δώσει αξία και δείχνοντας στο λαό, πόσο τον φοβάται : η εικόνα που λαμβάνει ο μέσος ψηφοφόρος της επόμενης Κυριακής, είναι πως ο Αντωνάκης έχει την ήττα του σίγουρη και, πλέον, παίζει τα ρέστα του...

Πέρα από τις ανούσιες και τετριμμένες αντιπαραθέσεις του, έχει αποδοθεί και σε μια ακατάσχετη, έως εκνευριστική παροχολογία, τάζοντας "πετραχήλια στους λαγούς" και "παντεσπάνι στους νηστικούς", με προεκλογικές φιέστες ανάλογες, αν όχι μεγαλύτερες, των περιβόητων "Ζαππείων" !

Ένας "Αντωνάκης" στα όλα του !...


ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου