Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ




Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
           Την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου συμμετέχουμε στην 48ωρη γενική απεργία που αποφάσισε η ΓΣΕΕ και συμμετέχουν σε αυτή όλοι οι εργαζόμενοι της χώρας μας.

            Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην καταστροφική πολιτική που επιβάλλει η τρόικα στην υποτακτική τρικομματική κυβέρνηση της χώρας μας, που την οδηγεί στην ανυποληψία,  την  καταστροφή  και  την  κοινωνία  στα  κρεματόρια  και τον  κανιβαλισμό.

            Η παγκόσμια οικονομική κρίση είναι κρίση συστημική και όλες οι πολιτικές που επιλέχθηκαν τα τελευταία χρόνια, αντί να δώσουν λύσεις, οδηγούν τη χώρα και την  κοινωνία σε πλήρη διάλυση και χρεοκοπία.

           Λέμε ΟΧΙ στα απαράδεκτα, εξοντωτικά, εκβιαστικά και χωρίς αποτέλεσμα μνημονιακά μέτρα που επιβάλλουν οι τροϊκανοί και φέρνει προς ψήφιση η τρικομματική κυβέρνηση.

           Καλούμε όλους τους Βουλευτές να καταψηφίσουν αυτά τα μέτρα, γιατί δεν αντέχει άλλο η κοινωνία μας.

           Τα μέτρα αυτά εξαθλιώνουν στον έσχατο βαθμό τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και όλους τους πολίτες.  Κάνουν καθεστώς την λιτότητα, διαλύουν τις παραγωγικές μονάδες μας, ξεπουλούν την δημόσια περιουσία και τις κερδοφόρες παραγωγικές επιχειρήσεις του δημοσίου.  Τα μέτρα και οι πολιτικές αυτές αυξάνουν την ανεργία και την ύφεση και οδηγούν την οικονομία της χώρας στην καταστροφή.

          Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στις αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές, για να τους σταματήσουμε.  Στην Αθήνα την Τρίτη 6/11/12 Μάρνη και Πατησίων και ώρα 10:30 και την Τετάρτη 07/11/12 στην Πλατεία Κοραή  (στάση μετρό)  και ώρα 16:30.   Στη  Θεσσαλονίκη  την  Τρίτη 06/11/12  στο  ΕΚΘ  και  ώρα 10:30.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ  ΜΑΖΙΚΑ  ΣΤΗΝ  48ΩΡΗ  ΓΕΝΙΚΗ  ΑΠΕΡΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου