Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ευρωσκοταδιστές VS Ευρωσκεπτικοί



Όσο οι ευρωσκοταδιστες θα τρομάζουν το κόσμο με μια ανείπωτη καταστροφή που έρχεται, και ονομάζεται πότε  κούρεμα, πότε χρεοκοπία ή κατάρρευση  και πείνα,  έλλειψη  καύσιμων και  φάρμακων που όλο έρχεται… και ποτέ δεν φτάνει.
 Όσο πίσω από αυτό τον φόβο  και την τρομοκρατία που φτιάχνουν, θα περνά ο αντιδημοκρατισμός, η στέρηση βασικών ελευθεριών  οι παρακολουθήσεις που έχει αποδειχθεί ιστορικά πως πάντα γουστάρουν να κάνουν τα απειλούμενα συστήματα.
Όσο αντί του  διαφωτιστή  τους γένους Κοραή,  θα προβάλλουν τον Δεσπότη Καποδίστρια τόσο  η χώρα θα απομακρύνεται από την Δημοκρατία βήμα βήμα…  με πρόσχημα τον εξευρωπαϊσμό της.
Διότι Ευρωπαϊσμός είναι πάνω από όλα Δημοκρατία! Είναι διαφωτισμός, είναι συλλογή νοηματικών κεκτημένων είναι ορθολογισμός. Ευρωπαϊσμός είναι απομάκρυνση από τους αυθεντίες και  την αυθεντία, τους “σοφούς” και τους δεσπότες,  τη μοναδική αλήθεια.
Για αυτό  η διανόηση, οι  ευρωσκεπτικοί  και όσοι μπορούν θα πρέπει να ρίχνουν φως και πληροφόρηση, μόρφωση στο λαό μας και σε κάθε λαό της ευρώπης.
Σπόρους διαλόγου ώστε να μάθουν όλοι  όσα ξέρουν οι Ευρωπαίοι  συμπολίτες τους -από τα πιο σκοτεινά γραφεία  Δεσποτείου έως στα πιο μακρινά χωριά.  Σπόρους πληροφοριών, ερεθισμάτων και διαλόγου που θα φυτρώσουν στα μπετά και στα θεμέλια του Δεσποτάτου και θα το ρίξουν πριν εδραιωθεί και μας γυρίσει 300 χρόνια πίσω.
Ο Έλληνας  θα πρέπει να ξέρει τα πάντα για να μην φοβάται τίποτα. Για να μην τους φοβάται. Ο Έλληνας θα πρέπει να ξέρει τα πάντα ώστε  να συλλογίζεται ελεύθερα και να συλλογίζεται ορθά.

ΥΓ. Είναι αδιανόητο  το 2012 μια θεία  με μόνο εισόδημά σύνταξη αναπηρική  να τρέμει  ολόκληρη επειδη  την έχετε τρομοκρατήσει  με έξοδο από το ευρώ. Είναι ντροπή σας κύριοι της μεταρρύθμισης και του εκσυχρονισμού μα τελικά  κρυφοί οπαδοί  της Δεσποτείας
η ιστορία σας καταγραφεί… 
ΠΗΓΗ:papaioannou-giannis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου