Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΡΟΙΚΑΣ Απίστευτο! Ασφαλέστερη η Συρία για επενδύσεις!



 Πιο επικίνδυνη για τους επενδυτές, ακόμη και από χώρες όπως το Καζακστάν, ή η Συρία που σπαράζεται από τον εμφύλιο, θεωρείται πλέον η Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας BDO η οποία είναι μια διεθνής εταιρία συμβούλων, που αναλαμβάνει να "μετράει" το ρίσκομτων επενδυτών σε μια χώρα, συνεπώς η γνώμη της είναι βαρύνουσα.
Η κρίση χρέους παραμένει μια από τις κύριες ανησυχίες, σε τέτοιο βαθμό που οι επενδύσεις στην Ελλάδα θεωρούνται πιο επισφαλείς απ' ότι στην Συρία, την Αίγυπτο ή το Καζακστάν.
Η έρευνα δείχνει ότι το 17% των οικονομικών διευθυντών των επιχειρήσεων που συμμετείχαν, πιστεύει ότι οι επενδύσεις στην Ελλάδα είναι ριψοκίνδυνες , ενώ η Ισπανία θεωρείται ελαφρώς πιο ασφαλής με 14%.
Το 12% θεωρεί επικίνδυνο το Πακιστάν, 11% την Αίγυπτο και 10% το Καζακστάν. Μόνο το Ιράν και το Ιράκ θεωρούνται πιο ασταθείς χώρες, σε σχέση με την Ελλάδα.
Βλέπουμε λοιπόν άλλη μια επιτυχία του Mνημονίου το οποίο κατάφερε να "φτωχοποιήσει" την χώρα και να την κάνει ακατάλληλη για επενδύσεις. Χάρις τους φωστήρες του ΔΝΤ οι επενδυτές προτιμούν ακόμα και την Συρία σε εμπόλεμη κατάσταση. Έυγε, εις ανώτερα!
ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου