Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΓΝΗΣΙΑ Η ΟΧΙ; Jerusalem Post: "Ο Κασιδιάρης μίλησε για τα Πρωτόκολλα"



Με τον τίτλο: "Τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, διαβάστηκαν μεγαλόφωνα στη βουλή των Ελλήνων", η The Jerusalem Post, αναφέρεται στην παραπομπή που έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης στα "Πρωτόκολλα" κατά την διάρκεια ομιλίας του στη βουλή, τα οποία και χαρακτηρίζει η εφημερίδα "αντισημιτική πλαστογραφία".
Την καταγγελία σύμφωνα με την Jerusalem Post, έκανε ο "γνωστός"...Παναγιώτης Δημητράς του ελληνικού παρατηρητηρίου του Ελσίνκι, ο οποίος αναφέρει ότι "Δεν υπήρξε απολύτως καμία αντίδραση γιαυτό το γεγονός μέσα στη βουλή και καθιστά όλα τα κόμματα συνεργούς".
To θέμα των Πρωτοκόλλων απασχολεί εδώ και έναν αιώνα την ανθρωπότητα, για την γνησιότητά τους ή μη.
Το θέμα είναι ότι η αξιοπιστία τους ενισχύεται από τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τις παγκόσμιες γεπολιτικές, οικονομικές , και πολιτικές εξελίξεις. Εάν η πραγματικότητα τα διέυψευδε τότε δεν θα ετίθετο ζήτημα γνησιότητας, τι μπορεί όμως να υποτεθείόταν η πραγματικότητα συμβαδίζει μαζί τους;
Σας παραθέτουμε κάποια από αυτά, τα οποία έχουν ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ομοιότητες με την καθημερινότητά μας. Στο σύνολό τους είναι 24, λόγω χώρου όμως δεν μπορούμε να τα γράψουμε όλα, πάντως όποιος ενφιαφέρεται η αναζήτησή τους στο Διαδίκτυο είναι πολύ εύκολη. Η δημιουργία τους τοποθετείται στο 1900 και για σειρά ετών κατηγορούνταν ως πλαστά, και αντισημητικό δημιούργημα της Οχράνα της μυστικής αστυνομίας του Τσάρου. Εμείς ξέρουμε ότι ο Τσάρος είχε κακό τέλος και δεν μπορεί να μας απαντήσει, και ότι τα "πλαστά" κατά τα λεγόμενα κάποιον έγγραφα, είναι πολύ λεπτομερειακώς "προφητικα" για κείμενα που γράφτηκαν έναν αιώνα πριν. Η κρίση δική σας, αξίζει όμως να τα διαβάσετε. Πάντως αφού η έγκυρη κατά τα άλλα Jerusalem Post ασχολήθηκε με αυτά δεν βλέπουμε το λόγο γιατί να μην ενημερωθεί το κοινό και στην Ελλάδα
Πρωτόκολλο Έβδομο
Η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε. Πρέπει να μην υπάρχουν πια στα Κράτη, εκτός από μας, παρά μάζες απόρων, κάποιοι εκατομμυριούχοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες.
Σ' όλη την Ευρώπη, όπως και στις άλλες Ηπείρους, πρέπει να ξεσηκώνουμε την ταραχή, τη διχόνοια και το μίσος. Το όφελος είναι διπλό. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου