Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!



Το παράξενο συμβαίνει σε όλες τις πυραμίδες του κόσμου αλλά ακόμα και σε ναούς σε ανύποπτες χρονικές στιγμές που έχει προβληματίσει πολύ τους επιστήμονες ανά τον κόσμο χωρίς να μπορούν να δώσουν μια λογική εξήγηση το τι μπορεί να συμβαίνει.
Όταν είδαν τις πρώτες φωτογραφίες στην αρχη είπαν ότι τις είχαν φτιάξει για πλάκα όταν όμως άρχισαν να υπάρχουν και ποιο πολλές αλλά ακόμα και φωτογραφίες που τράβηξαν οι ίδιοι τότε πείστηκαν ότι κάτι περίεργο γινόταν.
Πρόκειται για τις περίεργες φωτεινές δέσμες που βγαίνουν από όλες τις πυραμίδες του κόσμου αλλά και ναούς, λένε ότι πρόκειται για δέσμες φωτονίων, αλλά ας δούμε πως έχουν τα πράγματα σε αυτό το περίεργο αλλά και τόσο σοβαρό συμβάν.
Παρά το γεγονός ότι η NASA κρύβει πληροφορίες σχετικά με το περίεργο σύννεφο των φωτονίων, το οποίο καλύπτει πλέον σχεδόν ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα, έχουμε κάποιες πληροφορίες που διαρρέουν… από ορισμένους επιστήμονες. Καθώς αυτό το δυσοίωνο σύννεφο βρίσκεται μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, αρχίζει να έχει μια ανεξήγητη επίπτωση στον Ήλιο και τους πλανήτες.


Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι, αυτή η παράξενη ενέργεια που εισβάλλει στον χώρο μας, κάνει μερικές από τις πιο φημισμένες πυραμίδες του κόσμου να αρχίζουν να παράγουν έντονη ενέργεια η οποία όταν μετρηθεί με διάφορα μηχανήματα τα τρελαίνει τελείως και δεν ξέρουν τι δείχνουν.

Έχουμε αρκετές περιπτώσεις όπου ισχυρές ορατές δέσμες φωτός ήταν ορατές από τον χώρο των πυραμίδων με κατεύθυνση το σύννεφου του φωτονίου, προς τον ουρανό, και όλες αυτές οι μαρτυρίες ήταν καλά τεκμηριωμένες χωρίς να αφήνουν καμία αμφιβολία πλέον για το αν είναι ψεύτικες.
Παράλληλα, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να παρατηρούν και να καταγράφουν παράξενα τρομακτικά φαινόμενα όπως ήχους και θορύβους που δίνουν την εντύπωση ότι η ίδια η Γη στενάζει και κλαίει…..
Όλα αυτά τα φαινόμενα, έχουν σχέση με την ταραγμένη εκπομπή του Ήλιου, πιθανότατα που προκαλείται από την παρουσία του σύννεφου φωτονίου, που σε ορισμένους κύκλους έχει λάβει μια γενική ονομασία “δυναμικός χώρος εκδηλώσεων της Ημέρας της Κρίσεως”

Είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι οι Αρχαίες πυραμίδες ξύπνησαν μετά από αιώνες και χιλιετίες ύπνου!!!!
Πολλοί είναι αυτοί που είδαν μια λαμπρή ακτίνα φωτός στην πυραμίδα των Μάγια και γρήγορα το φωτογράφησαν με ένα κινητό τηλέφωνο και το δημοσίευσαν. Αλλά το φαινόμενο αυτό δεν υπήρχε την επόμενη μέρα με αποτέλεσμα κανείς να μην έχει ιδέα για το τι σημαίνει αυτό. Ενέργεια δέσμης στην πυραμίδα των Μάγια; Η επεξεργασία και μεγέθυνση της εικόνας στα δεξιά εμφανίζει και κάποια άλλη κρυφή δέσμη που μοιάζει με κεραυνό……

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου