Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΣΟΚ: “Δεν μπορώ να βγω απο το σπίτι μου… υπάρχουν καρχαρίες παντού” – Καρχαρίας στην είσοδο πλημμυρισμένου σπιτιού στο Νιου Τζέρσεϊ



Απίστευτο και όμως οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν. Ο τυφώνας Σάντι που έπληξε τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ακόμη και έναν καρχαρία. Η σοκαριστική φωτογραφία, απεικονίζει έναν καρχαρία να κάνει βόλτες, έξω απο την αυλή ενός πλημμυρισμένου σπιτιού στο Νιου Τζέρσεϊ.

Την απίστευτη αυτή φωτογραφία πόσταρε πρώτος ο Kevin P McCarty στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και το αναδημοσίευσε το  WBTW.

Καρχαρίας «κόβει» βόλτες σε πλημμυρισμένη αυλή σπιτιού στο Nιου Τζέρσει


“Δεν μπορώ να βγω απο το σπίτι μου γιατί οι καρχαρίες κάνουν βόλτες”
Ένας κάτοικος της περιοχής Μπρίγκαντιν στο Νιού Τζέρσεϊ, ο Κέβιν Μακάρθι έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook πως δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του γιατί στους δρόμους κάνουν βόλτα καρχαρίες.
Χαρακτηριστικό είναι πως στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε φαινόταν το πτερύγιο ενός καρχαρία και ο νεαρός σχολίαζε «Τώρα δεν μπορώ να φύγω… καρχαρίες στους δρόμους». Προφανώς όμως κάποιοι δεν τον πίστεψαν και γι αυτό ανέβασε και μία δεύτερη φωτογραφία όπου φαίνεται ολόκληρος ο καρχαρίας να κάνει βόλτα σχεδόν έξω από την πόρτα του σπιτιού του.



Οι κάτοικοι όμως δεν είδαν μόνο αυτό… Σε κατοικημένες περιοχές λόγω αυτού του φαινομένου, ο τυφώνας παρέσυρε τις φώκιες στους δρόμους. Δείτε την συγκλονιστική εικόνα!
 Καρχαρίας «κόβει» βόλτες σε πλημμυρισμένη αυλή σπιτιού στο Nιου Τζέρσει
 ΠΗΓΗ:lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου