Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ κατά Κουρουμπλή λόγω του Νάσου Θεοδωρίδη



Τον μπελά του βρήκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Παναγιώτης Κουρουμπλής όταν σε  δημόσια τοποθέτηση του για τις θέσεις του στελέχους του κόμματος του Νάσου Θεοδωρίδη για το Έπος του 1940, απάντησε πως ο τελευταίος θα έπρεπε να διαγραφεί.   
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε μία από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ η «Πρωτοβουλία για την Αριστερή Ανασύνθεση» η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την δυσάρεστη έκπληξη όπως αναφέρεται σε όσες και όσους ανήκουμε στη Ριζοσπαστική Αριστερά, ενώ επισημαίνεται ότι ο Νάσος Θεοδωρίδης εκφράζει τις απόψεις αυτές  χρόνια τώρα στο πλαίσιο του ΣΥΝ.
Και συνεχίζει η ανακοίνωση της συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ «Η Πρωτοβουλία για την Αριστερή Ανασύνθεση παρότι δεν συμφωνεί με τις απόψεις του σ. Νάσου, ανησυχεί ιδιαίτερα για την απαίτηση διαγραφής του άρτι αφιχθέντος στον ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή. Προφανώς αγνοεί ότι οι διαγραφές ως μέθοδοι εξαφάνισης των διαφορετικών απόψεων είναι καταδικασμένες στη συνείδηση των Αριστερών. Στο ΠΑΣΟΚ όπως ξέρει κι ο ίδιος ευδοκιμούσαν... Η πολυτασική κουλτούρα της Ριζοσπαστικής Αριστεράς έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την απαίτηση διαγραφής που διατύπωσε δημόσια ο νεόκοπος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Καλό είναι να γνωρίζει ότι η θέση του δεν του δίνει επιπλέον προνόμια σε σχέση με τα απλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.  Ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ κρίνουμε σκόπιμο να επαναλάβουμε ότι το δικαίωμα διατύπωσης απόψεων και θέσεων είναι καθολικό και δεν αφορά μόνο όσους τις εκφράζουν από την τηλεόραση».
Τελικά όντως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι  ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα. Το ζήτημα όμως είναι ποια είναι η επίσημη κατεύθυνση που τελικά λαμβάνει σε κάθε θέμα.
ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου