Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου - Διεθνής Συνδικαλιστική Συνομοσπονδία: Σημαντική δήλωση συμπαράστασης για την Ελλάδα



Σε μια σημαντική παρέμβαση για τα σκληρά μέτρα που επιβάλλονται στη χώρα μας προχώρησε η Διεθνής Συνδικαλιστική Συνομοσπονδία. 
Το γενικό συμβούλιο της ΔΣΣ το οποίο συνεδριάζει αυτές τις μέρες στην Ιορδανία εξέδωσε κείμενο συμπαράστασης στους Έλληνες εργαζόμενους χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τις απαιτήσεις της Τρόικα και την πολιτική της κυβέρνησης.
Στη δήλωσή της η Διεθνής Συνομοσπονδία χαρακτηρίζει δικτατορικά τα μέτρα που προσπαθεί η Τρόικα να επιβάλλει στην ελληνική κοινωνία και ζητά άμεσα αλλαγή πολιτικής με την εφαρμογή μέτρων που θα ενισχύουν την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Σας επισυνάπτουμε τη δήλωση συμπαράστασης της ΔΣΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (ΔΣΣ)
Δήλωση συμπαράστασης για την Ελλάδα από τη ΔΣΣ
29 Οκτωβρίου 2012
Η Διεθνής Συνδικαλιστική Συνομοσπονδία καταδικάζει απερίφραστα τη νέα αυτή προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που λειτουργούν ως Τρόϊκα, να στερήσουν τον ελληνικό λαό από τα θεμελιώδη δικαιώματα που προβλέπονται στις Διεθνείς Συμβάσεις του ILO και άλλων οργάνων του ΟΗΕ. Ζητά από τα μέλη της Τρόϊκα να σταματήσει η προσπάθεια επιβολής δικτατορικών μέτρων στον ελληνικό λαό και τους καλεί να στηρίξουν μέτρα για την αποκατάσταση της οικονομικής ανάπτυξης, των δημοκρατικών δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου