Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ταραχή στην Αθήνα για το μυστικό σχέδιο Comprehensive !!!



Κάτι πολύ περίεργο έχει συμβεί με τη μαραθώνια κατάθεση Ρουμελιώτη στον Πεπόνη στα μέσα της περασμένης εβδομάδας, γι΄ αυτό και έχουν ληφθεί ιδιαίτερα μέτρα τις τελευταίες ώρες γύρω από τον πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδας ατο ΔΝΤ. Από τα όσα κατάφερε να αλιεύσει το parapolitika.gr, μέχρι τώρα, είναι ότι ο κ.Ρουμελιώτης φέρεται να μίλησε στους οικονομικούς εισαγγελείς (σ.σ. και να το κατέθεσε) για κάποιο σχέδιο με την επωνυμία Comprehensive, το οποίο αφορούσε την οικονομική σωτηρία της Ελλάδας και συγκεκριμένα την αλλαγή στάσης του ΔΝΤ απέναντι στο Μνημόνιο! Κάνοντας ρεπορτάζ για κάμποσες ώρες σαββατιάτικα, ανακαλύψαμε ότι το συγκεκριμένο σχέδιο είχε συνταχθεί από τον Ντομινίκ Στρος Καν ο οποίος θα το παρέδιδε στη Μέρκελ κατά τη συνάντηση τους συνάντηση που είχε προγραμματιστεί τον Μάιο του 2011. Μια μέρα νωρίτερα όμως έσκασε η… καμαριέρα.
Κατά τις ίδιες πηγές το σχέδιο Comprehensive όχι μόνο ήταν γνωστό στον Ρουμελιώτη αλλά είχε συμβάλλει και ο ίδιος στη διαμόρφωση του λόγω της παλαιάς φιλίας που έχουν με τον Στρος Καν. Κι ενώ είχε αποφασιστεί να κρατηθεί μυστικό , μέχρι να το συζητήσει ο Στρος Καν με τη Μέρκελ , άγνωστο πώς αλλά διέρρευσε σε … ελληνικά χέρια!
Υπενθυμίζουμε ότι μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega στις 2 Ιουλίου, o κ. Ρουμελιώτης, είχε πει χαρακτηριστικά πως «ορισμένοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα για εσωτερικούς πολιτικούς τους λόγους ως το ‘μαύρο πρόβατο’ για να παραδειγματιστούν και άλλες χώρες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει μια στρατηγική απομόνωσης της Ελλάδας.........
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου