Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ε. Βενιζέλος: Μας περιμένει πολύ δουλειά σε δύσκολες συνθήκες


Ε. Βενιζέλος: Μας περιμένει πολύ δουλειά σε δύσκολες συνθήκες
Τα οργανωτικά θέματα ενόψει της διαδικασίας ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Γραμματείας. Μας περιμένει αρκετή δουλειά κάτω από δύσκολες συνθήκες επεσήμανε κατά την εισήγησή του ο πρόεδρος του κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ανέφερε ακόμα ότι το ΠΑΣΟΚ στήριξε την προσπάθεια του Πρωθυπουργού στις διεθνείς επαφές του και ότι πρέπει να αλλάξει το αρνητικό στερεότυπο για τη χώρα καθώς δεν πετυχαίνει τους στόχους.
Παράλληλα αναφέρθηκε στο κείμενο το οποίο έδωσε στον πρωθυπουργό πριν την περιοδεία του σε Παρίσι, Βερολίνο και το οποίο καταγράφει τα βήματα και τις προσπάθειες που έκανε το 2010 για την προσαρμογή της η Ελλάδα.
Ο κ. Βενιζέλος, μαζί με το κείμενο, έδωσε στον πρωθυπουργό και την έκθεση της Κεντρικής Τράπεζας της Ιρλανδίας, η οποία καταδεικνύει πλήρως ότι η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλα βήματα και έχει πετύχει πολλά με την προσπάθεια υλοποίησης του προγράμματος προσαρμογής.
Μάλιστα όπως ανέφερε ο κ. Βενιζέλος, τα επιτεύγματα της Ελλάδας που καταγράφονται στην έκθεση της Τράπεζας της Ιρλανδίας του τα επεσήμανε και ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν πριν το ταξίδι του κ. Σαμαρά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου