Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Το θέμα με την “Χρυσή Αυγή” αρχίζει να μην είναι αστείο



Ως εδώ και μη παρέκει με τη Χρυσή Αυγή. Τους ακούσαμε να βρίζουν και να ασχημονούν, τους αφήσαμε να κάνουν θέαμα την επίθεση σε βάρος γυναικών του πρωτοπαλίκαρου Ηλία Κασιδιάρη.
Τους παρακολουθούμε χαλαρά, προφανώς διότι πιστεύουμε ότι είναι μόδα, να βρίζουν, να απειλούν, να χτυπάνε όποιον βρουν, να μαχαιρώνουν ή να κυνηγούν αλλοδαπούς, εκμεταλλευόμενοι το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Τους βλέπουμε να ετοιμάζουν Τάγματα Ασφαλείας θέλοντας να υποκαταστήσουν την Αστυνομία, να φτιάχνουν τράπεζες αίματος μόνο για Έλληνες, να φέρνουν με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο το ρατσισμό στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.
Κι όλα αυτά γιατί πράγματι υπάρχει πρόβλημα με την εγκληματικότητα και πράγματι οι λαθρομετανάστες είναι βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας. Όμως, όπως και παλαιότερα έχουμε γράψει, δε μπορεί ο… Άγιος Παντελεήμονας να δικαιολογεί τους ακροδεξιούς ναζιστές της Χρυσής Αυγής που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα ζούγκλα.
Η κατάσταση έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο, μετά τις δηλώσεις του υμνητή του Χίτλερ, γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.
Θες για να προβληθεί, θες για να δημιουργήσει ντόρο, θες γιατί πράγματι βαρέθηκε να το… παίζει δημοκράτης ο Μιχαλολιάκος ξεκίνησε ένα αντιδημοκρατικό παραλήρημα που θα πρέπει όλους να μας ενοχλήσει και να μας απασχολήσει.
Σε μια γιορτή-παρωδία για τους 300 των Θερμοπυλών όπου συγκεντρώθηκαν 2.000 Χρυσαυγίτες, ο Μιχαλολιάκος έβγαλε το δημοκρατικό «κοστούμι» που τον έσφιγγε και πήρε το γνωστό ύφος του φασίστα που τον ενοχλεί η Δημοκρατία: «Να ξέρουν ότι δεν αισθανόμαστε καλά μέσα στο Κοινοβούλιο. Αισθανόμαστε άβολα, αισθανόμαστε μια σιχασιά και μια αηδία. Εάν θέλουν, μπορούμε να το εγκαταλείψουμε ανά πάσα στιγμή και να βγούμε στους δρόμους. Θα δούνε τότε τι σημαίνει Χρυσή Αυγή, θα δούνε τι σημαίνει τάγματα εφόδου».
Αισθάνεται σιχασιά ο Μιχαλολιάκος για τη Βουλή και μας απειλεί ότι θα αναμετρηθούμε στο δρόμο με τους μπράβους του; αυτό καταλάβαμε;
Επιτέθηκε και στον Ν. Δένδια ο οποίος τόλμησε να πει ότι θα συντριβούν όσοι θέλουν να φτιάξουν Τάγματα Εφόδου. «Βγήκε ο Δένδιας, με ειρωνικό χαμόγελο να πει ότι θα συντρίψουμε τα τάγματα εφόδου. Εδώ είμαστε, ας έρθουν να μας συντρίψουν. Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ας έρθουν να μετρηθούμε να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος», είπε ο Μιχαλολιάκος.
Και φυσικά, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την οργή του κόσμου για τους πολιτικούς, μίλησε για προδότες κι ότι η Χρυσή Αυγή θα διεκδικήσει τα δίκαια του ελληνικού λαού.
Το θέμα δεν είναι αστείο, γίνεται επικίνδυνο. Ας το καταλάβουν καλά όχι μόνο τα πολιτικά κόμματα αλλά και οι πολίτες. Η Ελλάδα και η δημοκρατία της μπορεί να έχει χίλια προβλήματα αλλά κανείς δημοκράτης σ’ αυτή τη χώρα, σ’ όποιο κόμμα κι αν ανήκει δε μπορεί να ανέχεται ακροδεξιούς (κι όχι μόνο, υπάρχουν και οι Ταλιμπάν ακροαριστεροί και οι αναρχοαυτόνομοι) να υπονομεύουν το πολίτευμα. Τελεία και παύλα. Κι αν ο Μιχαλολιάκος δεν αντέχει την πολύ δημοκρατία, ας ξεκουμπιστεί. 
ΠΗΓΗ:antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου