Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ


                                                             


1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι


      Πέρασαν 20 χρόνια από το τραγικό ατύχημα της ΠΕΤΡΟΛΑ, ένα απ’ τα μεγαλύτερα βιομηχανικά ατυχήματα στην Ελλάδα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο  15  συναδέλφων  μας  και  τον  τραυματισμό  άλλων  24.   Η  μέρα αυτή αποτελεί μια μαύρη σελίδα στην ιστορία των διυλιστηρίων της πατρίδας μας, μια μέρα που οφείλουμε να μη διαγράψουμε ποτέ από τη μνήμη μας.

      Με την ολοκλήρωση της επένδυσης εκσυγχρονισμού στην Ελευσίνα ενισχύεται και βελτιώνεται η βιωσιμότητα της ΕΛΠΕ με την παραγωγή προϊόντων που βελτιώνουν την ποιότητα και την αξία  τους  στην  αγορά.   Οφείλουμε να  μην ξεχνάμε την αυξημένη επικινδυνότητα της εργασίας μας και να έχουμε σε πρώτη προτεραιότητα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ  και την τήρησή όλων των  κανόνων  της  σε  απόλυτο βαθμό για να μηδενίσουμε τις πιθανότητες ατυχημάτων.

      Όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, τώρα που οι κοινωνικές εντάσεις κορυφώνονται ως αποτέλεσμα της βάρβαρης πολιτικής των Κυβερνήσεών μας, το μήνυμα που οι εργαζόμενοι πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι τα ζητήματα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ είναι για όλους μας η πρώτη προτεραιότητα και δεν πρέπει να θυσιάζονται τα πάντα στο βωμό του κέρδους.   Κέρδος  όλων  μας είναι  η  ίδια  μας   η ζωή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου