Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Το σπίτι του βινύλιου.. έρχεται για λίγο!Αν είσαι και εσύ από αυτούς, τους αθεράπευτα κολλημένους με τα βινύλια αυτό το άρθρο δεν πρέπει να το χάσεις!
Μπορεί τα cd να σου προσφέρουν λιγότερο χώρο, ίσως και καλύτερη ποιότητα ήχου, το βινύλιο όμως παραμένει all time classic! Σε ταξιδεύει σε άλλους χρόνους και νιώθεις μέρος της ιστορίας του! Τα βινύλια θα έχουν την τιμητική τους στο Ark Festival και εσύ θα πρέπει να είσαι εκεί.. Στα πλαίσια του Ark Festival, θα διαμορφωθεί ένας χώρος, όπου το παζάρι του βινυλίου θα έχει την τιμητική του! 
Για τρίτη και συνεχόμενη φορά, το Ark Festival θα φιλοξενήσει εγχώριες αλλά και ξένες δισκογραφικές εταιρίες, καθώς και δύο δισκοπωλεία προσφέροντας cd και τα πολυαγαπημένα μας βινύλια σε προσιτές τιμές. 
Τα δισκοπωλεία Virgin Megastores, Sonic Boom, καθώς και οι δισκογραφικές εταιρίες Archangel Music, The sound of everything, Inner Far και Restless Wind θα βρίσκονται στο χώρο του Ark Festival με τους πάγκους τους για να σας προσφέρουν νέες και παλαιότερες κυκλοφορίες βινύλιων και με συλλεκτικά κομμάτια ανάμεσά τους. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου