Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτη κοροϊδία με το πετρέλαιο θέρμανσης

Απίστευτη κοροϊδία με το πετρέλαιο θέρμανσης
Ακόμη περιμένουν οι περσινοί δικαιούχοι το πετρέλαιο θέρμανσης ενώ στη λίστα αναμονής προστέθηκαν και οι φετινοί δικαιούχοι όπου θα είναι πολύ λιγότεροι αφού η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υλοποίησε τη μνημονιακή δέσμευση για μείωση του κονδυλίου κατά 50% (από τα 210 εκατ. ευρώ το 2014 στα 105 εκατ. ευρώ το 2015).
Τα χρήματα δεν υπάρχουν για να δοθούν τα περσινά επιδόματα και περιμένει η κυβέρνηση να πληρώσουν πρώτα οι πολίτες τις φορολογικές τους υποχρεώσεις όπως είναι οι 100 δόσεις, η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ και στη συνέχεια το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να πάρει τα 105 εκατ. ευρώ και να κλείσει άλλη μία οικονομική τρύπα που έχει ανοίξει προκαλώντας κραδασμούς και κοινωνική αναστάτωση.
Στην κυβέρνηση ποντάρουν «στον καλό καιρό» που μέχρι σήμερα παρουσιάζεται ήπιος, με τη θερμοκρασία να διατηρείται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. 
Οι πληροφορίες αναφέρουν...
ότι μέχρι την Παρασκευή (23/10/2015) θα έχει ξεκινήσει η καταβολή του πετρελαίου θέρμανσης πρώτα από τους περσινούς δικαιούχους.
Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση έχει αποφασίσει μεγάλος αριθμός πολιτών να πάψει να δικαιούται το επίδομα θέρμανσης αδιαφορώντας βέβαια ότι καθημερινά πολλοί συμπατριώτες μας χάνουν την εργασία τους και θα προστεθούν στο 1,5 εκατ. των ανέργων που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και το πρόβλημα θέρμανσης.
Η ειρωνεία της τύχης είναι ότι για πρώτη φορά ο φετινός χειμώνας θα έχει χαμηλότερες τιμές πετρελαίου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αφού η μέση λιανική πώλησης κυμαίνεται μεταξύ 0,84 έως 0,88 λεπτά το λίτρο.

ΠΗΓΗ:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου