Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΠΣΕΕΠ: ΕΤΗΣΙΟΣ ∆ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙ∆ΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛ.ΠΕ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγµατοποιηθεί ο ∆ιαγωνισµός Ζωγραφικής για τα παιδιά των εργαζοµένων στα ΕΛ.ΠΕ.
Στο διαγωνισµό µπορούν να λάβουν µέρος όλα τα παιδιά των εργαζοµένων στα ΕΛΠΕ ηλικίας από 5 έως 15 ετών, αγόρια και κορίτσια, χωρισµένα για τηναξιολόγηση σε τρεις (3) κατηγορίες : 5-8 ετών, 9-12 ετών και 13-15 ετών.
Η επιλογή του θέµατος είναι ελεύθερη.
Τα παιδιά µπορούν να...
χρησιµοποιήσουν ότι υλικό θέλουν (πινέλα,κηροµπογιές, ξυλοµπογιές, τέµπερες, µαρκαδόρους, κάρβουνο κ.α.) σε χαρτί διαστάσεων 20 – 30 cm (A4).

Επιτροπή που θα αποτελείται από ειδικούς, θα κρίνει την ικανότητα του σχεδίου, τους συνδυασµούς των χρωµάτων αλλά και την δυνατότητα έκφρασης και φαντασίας. Τα έργα των παιδιών θα σταλούν:

Για τις ΒΕΑ και Μαρούσι στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ στις ΒΕΑ µέχρι και την Παρασκευή 20/11/15 και ώρα 15:00.
Για τις ΒΕΕ στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ στις ΒΕΕ µέχρι και την Παρασκευή 20/11/15 και ώρα 15:00.
Για τις ΒΕΘ στα γραφεία του ΠΕΣΥ ΒΕΘ µέχρι την Παρασκευή 20/11/15 και ώρα 15:00.

Οι ηµεροµηνίες θα τηρηθούν αυστηρά και κανένα έργο δεν θα γίνει δεκτό αν δεν έχει παραληφθεί από το ΠΣΕΕΠ µέχρι τις παραπάνω ηµεροµηνίες.

Στο πίσω µέρος τους θα αναγράφονται οπωσδήποτε τα στοιχεία του παιδιού του εργαζόµενου : Ονοµατεπώνυµο παιδιού (και σε παρένθεση το επίθετο του γονέα– εργαζόµενου στα ΕΛΠΕ ), Ηλικία, ∆ιεύθυνση, Τηλέφωνο και Πόλη.

Οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας θα πάρουν δώρα µεγάλης αξίας. Όλα τα παιδιά που θα συµµετάσχουν στον διαγωνισµό θα πάρουν αναµνηστικό δίπλωµα και δώρο καθώς και το έργο τους τοποθετηµένο σε πλαίσιο.

Η έκθεση όλων των έργων, οι βραβεύσεις και οι απονοµές αναµνηστικών διπλωµάτων και δώρων θα γίνουν σε εκδήλωση που θα πραγµατοποιήσει το Σωµατείο. Με νεότερη ανακοίνωση θα ενηµερωθείτε για την µέρα και την ώρα της Εκδήλωσης. 

ΠΗΓΗ:pseep.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου