Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Εως τις 26 Οκτωβρίου οι βελτιωμένες προσφορές από ΕΛΠΕ, Energean


Να καταθέσουν βελτιωμένες προσφορές για τα τρία χερσαία οικόπεδα μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, κάλεσε τα ΕΛΠΕ και την Energean Oil, η αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης του ΥΠΕΝ.

Τα στελέχη των δύο εταιρειών πέρασαν χθες από την “ακρόαση” της αρμόδιας επιτροπής του υπουργείου, η οποία και τα ενημέρωσε ότι περιμένει τις βελτιωμένες προσφορές τους για τις περιοχές “Αρτα -Πρέβεζα”, “Αιτωλοακαρνανία” και “ΒΔ Πελοπόννησο”, το αργότερο μέχρι την προσεχή Δευτέρα.

Διαφορετικά θα πρέπει να δηλώσουν ως τελική την ήδη κατατεθειμένη, σε τεχνικό και οικονομικό επίπεδο (μπόνους υπογραφής, μίσθωμα Δημοσίου, κλπ), προσφορά τους. 

Σε κάθε περίπτωση, μετά από...
μερικές ημέρες, και αφού εκπνεύσει η προθεσμία για όποια εταιρεία συμφωνήσει να υποβάλει βελτιωμένη προσφορά, η επιτροπή θα συνεδριάσει ξανά, και θα υποβάλει στον υπουργό Π. Σκουρλέτη την τελική της εισήγηση, προκειμένου εκείνος να ανακοινώσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.

Η πρώτη φορα που η Επιτροπή είχε ζητήσει από τους δύο "μνηστήρες" να καταθέσουν υψηλότερη προσφορά είχε καταληκτική προθεσμία τις 8 Σεπτεμβρίου.  Οι δύο εταιρείες ανταποκρίθηκαν, ωστόσο κρίθηκε ότι το ύψος των προσφορών θα έπρεπε να είναι ακόμη πιο υψηλό.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ΕΛΠΕ έχουν καταθέσει φακέλους για τις περιοχές Άρτα - Πρέβεζα και Βορειοδυτική Πελοπόννησος, και η Energean για τις περιοχές Άρτα - Πρέβεζα και Αιτωλοακαρνανία.


ΠΗΓΗ:energypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου