Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ


Συναδέλφισσα, συνάδελφε 

 Χθες το απόγευµα πραγµατοποιήθηκε η 4η κατά σειρά συνάντηση µεταξύ των διαπραγµατευτικών οµάδων του Σωµατείου µας και της Εταιρείας. Η ∆ιοίκηση εµφάνισε µια πρόταση που κατά δήλωσή της, εµφανίζει µια µείωση των παράλογων απαιτήσεών της και που ορίζει τις µειώσεις που ζητά σε - 10,4% επί του κόστους µισθοδοσίας. Επίσης µε τη χθεσινή της πρόταση διαχωρίζει τεχνικό και υποστηρικτικό προσωπικό και δηµιουργεί εργαζόµενους δύο ταχυτήτων. 
 Το Σωµατείο απέρριψε στο σύνολό τους τις προτάσεις της Εταιρείας, αµφισβήτησε στοιχεία και ποσοστά και επέµεινε σταθερά στο πλαίσιό του για τριετή ΕΣΣΕ χωρίς απώλειες. 
Συναδέλφισσα, συνάδελφε 
 Αποτελεί πλέον κοινή πεποίθηση πως η πορεία των διαπραγµατεύσεων για τη νέα ΕΣΣΕ και τον Ε.Κ. έχει φτάσει σε οριακό σηµείο. Ο τρόπος που επέλεξε η εργοδοσία να προσεγγίσει όλα τα θέµατα που µας απασχολούν, προκαλεί το αίσθηµα δικαίου και την αξιοπρέπεια κάθε εργαζοµένου και οδηγεί τα πράγµατα σε αδιέξοδο από όπου καλείται για µια ακόµα φορά το Σωµατείο να βρει την πλέον δίκαιη και ενδεδειγµένη λύση. 
 Εν όψη λοιπόν της επερχόµενης 5ης συνάντησης την Τετάρτη 05/03/14, καλούµε την Εταιρεία να προσέλθει µε µια πρόταση η οποία θα οδηγεί σε οριστική επίλυση όλων των θεµάτων (ΕΣΣΕ –ΕΚ) που µας αφορούν για να αποφύγουµε εξελίξεις µε απρόβλεπτες συνέπειες για όλους. Την Παρασκευή 
28/02/14 συγκαλείται έκτακτο ∆.Σ. του Σωµατείου µας για να αποφασίσει την υλοποίηση των αποφάσεων των Οργάνων του. 
 Παραµένουµε σταθεροί, παραµένουµε ενωµένοι, θα δώσουµε τη λύση που πρέπει. 
Είτε µε τον ένα είτε µε τον άλλο τρόπο Είµαστε αποφασισµένοι για όλα  ΟΛΟΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου