Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Θέλεις να κάνεις λαθρεμπόριο πετρελαίου με το Ιράν; Το Ολυμπία σου δείχνει τον δρόμο. (Μόνο για εφοπλιστές).



Μια και η Αμερικάνικη ΜΚΟ “χρεώνει” τον Ρέστη με “σπάσιμο” του εμπάργκο στο Ιράν (μαγκιά του αν το κάνει, ο ίδιος πάντως το διαψεύδει), εμείς θα σπάσουμε το κλειστό επάγγελμα της λαθρεμπορίας πετρελαίου. Έτσι, για να μπορεί κάθε Έλληνας πολίτης που έχει την δυνατότητα να γίνει εφοπλιστής, να βγάλει τάλαρα.

Έτσι δεν έλεγε ο Ραγκούσης για τα φορτηγά; Ότι θα απελευθερωθούν για να μειωθεί η …ανεργία και να πάρει κάθε Έλληνας που του περισσεύουν 200 χιλιάρικα ένα φορτηγάκι.

Δείτε λοιπόν πως κάνεις λαθρεμπόριο πετρελαίου από το Ιράν:

-Φουλάρει ο μερακλής Αχμαντινετζάν ένα τάνκερ τίγκα στο μαύρο. Μαύρο χρυσό εννοούμε, όχι το μαύρο του γνωστού άσματος. Ότι σημαία να ‘ναι το πλοίο.

-Ο ακτιβιστής – αντεξουσιαστής εφοπλιστής, κλείνει το ντηλ και αγοράζει. Με μία διαφορά. Δεν αγοράζει το πετρέλαιο (έτσι θα έσπαγε το εμπάργκο), αλλά το …πλοίο! Κομπλέ, μαζί με το πετρέλαιο.

-Αφού αγορασθεί και μεταφερθεί (δεν λέμε στην Ελλάδα, δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε τίμιους βιοπαλαιστές), τότε, πωλείται το καράβι στους Ιρανούς, επιστρέφει το βαπόρι στο Ιράν, ξαναφορτώνεται και φτου και από την αρχή.
 ΠΗΓΗ:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου