Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Μαριάννα Λάτση: Είναι επιλογή μας να παραμείνουμε επιχειρηματικά στην Ελλάδα


Μαριάννα Λάτση: Είναι επιλογή μας να παραμείνουμε επαγγλματικά στην Ελλάδα

Τη συμβολή της νέας επιχειρηματικότητας στον αγώνα που δίνει η χώρα για να ξανασταθεί στα πόδια της εξήρε η Μαριάννα Λάτση τονίζοντας, παράλληλα, πως ο όμιλος Λάτση έχει κάνει μια συνειδητή επιλογή που δεν είναι άλλη από το να είναι δεμένος με την Ελλάδα.
Μιλώντας σε εκδήλωση του κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννης Λάτσης και της Eurobank, με την ευκαιρία της νέας έκδοσης με τον τίτλο «Σάμος - Τα αρχαιολογικά Μουσεία» που πραγματοποιήθηκε στο Παλλάς Αθηνά, η κυρία Λάτση ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η συμβολή της νέας ελληνικής επιχειρηματικότητας μπορεί να είναι καθοριστική και για την κατάκτηση ενός μεγάλου ζητούμενου: Στη διαμόρφωση μιας νέας εθνικής αυτοπεποίθησης. Κι αν όλοι εμείς, οι Έλληνες, πιστέψουμε στις δυνάμεις μας, τότε είναι βέβαιο ότι θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων των άλλων. Τότε θα πιστέψουν και οι άλλοι σε εμάς». 
Επίσης, η Μαριάννα Λάτση επανέλαβε τη σαφή θέση του ομίλου να διατηρήσει τις επιχείρησεις του στην Ελλάδα, λέγοντας πως «ο Ομιλός μας έχει κάνει μια συνειδητή επιλογή: Να είναι δεμένος με την πατρίδα μας. Γι΄ αυτό, ο Όμιλος ήταν, είναι και θα είναι εδώ, δυναμικά παρών. Ένας μεγάλος ελληνικός όμιλος, που αναπτύσσεται διευρύνοντας τις συνεργασίες και τις αμοιβαία επωφελείς επιχειρηματικές συμμαχίες του με Έλληνες αλλά και με διεθνείς εταίρους με ισχύ, γνώση και εμπειρία. Διατηρώντας την πρωτοβουλία, διερευνώντας όλες τις δυνατότητες ανάπτυξης δράσης και σε νέα επιχειρηματικά πεδία, έτοιμος να κάνει τολμηρές και μεγάλες επενδύσεις στο αύριο μιας Ελλάδας ευρωπαϊκής, όρθιας, δίκαιης και ισχυρής». 
ΠΗΓΗ:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου