Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση-φωτιά από την ΠΑΣΚΕ Θεσσαλονίκης



Η εκτελεστική γραμματεία της ΠΑΣΚΕ "καρφώνει" επώνυμα τους 4 "αποστάτες", που έφυγαν από την παράταξη του ΠΑΣΟΚ για να βρουν λιμάνι στο ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε την ανακοίνωση: ....

Η πολιτική και οικονομική κατάσταση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας έχει δημιουργήσει πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα οδηγώντας τον κόσμο της εργασίας στην απόγνωση. Όλοι είμαστε θυμωμένοι - οργισμένοι και αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο με όλη μας την δύναμη τιμωρώντας όσους θεωρούμε υπεύθυνους γι’ αυτήν την κατάσταση.

Η ΠΑΣΚΕ-ΕΚΘ η μεγάλη Δημοκρατική Συνδικαλιστική Παράταξη των Εργαζομένων, πρώτη και εμπράκτως έχει διαχωρίσει την θέση της από όσους άσκησαν αυτές τις πολιτικές, αντιτάχθηκε σθεναρά και αποκάλυψε ποιοι είναι οι υπεύθυνοι γι’ αυτήν την κατάσταση προτείνοντας λύσεις και στάθηκε σε κάθε σωματείο, σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε πρόβλημα, ήταν δε αυτή που οργάνωσε και πρωτοστάτησε σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις στην πόλη μας.
Ζούμε μια περίοδο ρευστότητας και σε τέτοιες περιόδους είναι πολύ εύκολο στους μέτριους, στους τυχοδιώκτες και στους αρρωστημένα φιλόδοξους που καθοδηγούνται από ιδιοτελή κίνητρα να κάνουν διάφορα παιχνίδια πιστεύοντας ότι θα βοηθήσουν την προσωπική τους ανέλιξη χωρίς να τους ενδιαφέρουν καθόλου οι εργαζόμενοι και τα προβλήματά τους.
Έτσι καμιά έκπληξη δεν μας προκαλεί η συμπεριφορά ορισμένων ατόμων τα οποία ανάλογα με την πολιτική κατάσταση και την γεωγραφική περιοχή μεταμορφώνονται και καταγγέλλουν την παράταξη μέσα από την οποία αναδείχθηκαν σαν μεσαία στελέχη του συνδικαλιστικού κινήματος. Λάτρεις πάντα της συνδικαλιστικής άδειας και του προσωπικού οφέλους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον θυμό και την αγανάκτηση της κοινωνίας και των πρώην συντρόφων τους ώστε να τους προσηλυτίσουν ως σύγχρονοι ιεραπόστολοι του τυχοδιωκτισμού και του καιροσκοπισμού. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου