Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΜΑΡ: «Ως εδώ και μη παρέκει»



Το ηγετικό επιτελείο της ΔΗΜΑΡ προειδοποιεί ότι «παίρνει επάνω του» την υπόθεση με τα εργασιακά και διακηρύσσει σε όλους τους τόνους «ως εδώ και μη παρέκει».
Όπως σημειώνουν στελέχη της Αγ. Κωνσταντίνου, θα «κάνουν σημαία τους» την αντίθεση της ΔΗΜΑΡ στις «αλλαγές-σοκ στις εργασιακές σχέσεις που προωθεί η Τρόικα και οδηγούν σε μισθούς πείνας και κατάλυση εργασιακών δικαιωμάτων».
Βέβαια, στελέχη της ηγετικής ομάδας δεν απαντούν όταν τίθεται το ερώτημα αν η διαφωνία τους για τα εργασιακά ζητήματα μπορεί να φτάσει ως τη ρήξη με παρεπόμενο και κυβερνητική κρίση. Το μόνο που λένε είναι ότι «αυτή η σκέψη αφορά επόμενο στάδιο και δεν είναι της ώρας»...
Πάντως, η άρνηση της ΔΗΜΑΡ στις απαιτήσεις της Τρόικας σχετικά με τα εργασιακά εμφανίζεται από το ηγετικό επιτελείο του κόμματος του κ. Φ. Κουβέλη ως «απόλυτη». Αυτό το μήνυμα , όπως έλεγαν ηγετικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ, θα σταλεί και από τον κ. Κουβέλη κατά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο οποίος παράλληλα θα επιμένει ότι η συμφωνία για τα μέτρα περικοπών πρέπει να συνδυαστούν με πολιτικές δεσμεύσεις από την ηγεσία της ΕΕ για το ελληνικό ζήτημα, στο πλαίσιο και συνολικής λύσης για την κρίση σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου