Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου - Πληρώνουν οι αθώοι γιατί οι ένοχοι φοροδιαφεύγουν



Η ανακοίνωση της Γ.Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ με τον πιο αυθεντικό τρόπο τη θέση της ΓΣΕΕ για το άδικο και αναποτελεσματικό φορολογικό σύστημα και την εκτεταμένη φοροδιαφυγή και φοροκλοπή.
Διατυπώνουμε για μια ακόμη φορά το αίτημα και την απαίτηση για την άμεση και αποτελεσματική νομοθετική και οργανωτική θωράκιση της φορολογικής πολιτικής, ώστε να μην φορτώνονται μόνιμα και υπέρμετρα φόρους και βάρη μόνον οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. 
Ειδικότερα στις σημερινές εποχές των βάρβαρων και σκληρών περικοπών στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους είναι διπλά προκλητικό και άδικο να συνεχίζεται αυτό το πάρτυ της φοροδιαφυγής από τους «επώνυμους» και ανώνυμους ελεύθερους επαγγελματίες.
Είναι γνωστό ότι ανάπτυξη, απασχόληση και κοινωνική πολιτική είναι αδύνατον να υπάρξουν χωρίς καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και φοροκλοπής. 
Η ΓΣΕΕ, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι απαιτούν από την Κυβέρνηση και τα κόμματα να επιδείξουν την αναγκαία πολιτική βούληση και να αντιμετωπίσουν σοβαρά και αποφασιστικά το «τέρας» της φοροδιαφυγής πριν αφανίσει την κοινωνία και τη χώρα 
ΠΗΓΗ:gsee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου