Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Κύριε Υπουργέ....

Αποτέλεσμα εικόνας για ερωτημα
Κύριε  Λαφαζανη ,Υπουργέ Ανασυγκρότησης ,Περιβάλλοντος και Ενέργειας,ενώ η τιμή του πετρελαίου διεθνώς έπεσε  κατά 47%, την ίδια στιγμή στον Έλληνα καταναλωτή η μέση έκπτωση κυμαίνεται περίπου σε ποσοστό 9% ,έτσι θα θέλαμε να σας υποβάλλουμε δυο ερωτήματα..
:

1.  Πώς είναι δυνατόν να πωλείται αμόλυβδη βενζίνη με 1,568 Χ 340,75= 534,296     από πρατήριο και σε άλλο πρατήριο 1,487 Χ 340,75=506,695   με απόσταση λιγότερο από τρία  χιλιόμετρα  μεταξύ τους μέσα την πόλη; Διάφορα   28  δραχμές


Θα ελέγξετε τη νομιμότητα διαμόρφωσης των ανωτέρω τιμών επιτέλους στα πρατήρια υγρών καυσίμων;.


Οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι είστε Υπουργός της πρώτης αριστερής Κυβέρνησης της χώρας και θα έπρεπε να εξυπηρετείται το λαϊκό συμφέρον .


 Η μετατροπή του ευρώ σε δραχμές είναι για να σας δείξουμε  την αισχροκέρδεια που γίνεται μια και είστε  υποστηρικτής της δραχμής .Αν ξεχάσατε  ρωτήστε και τον κ.Μητσοτάκη τον πρεσβύτερο σε τι κλυδωνισμούς οδήγησε την κυβέρνηση του μια αύξηση πενήντα δραχμών στην βενζίνη...


2. Πώς είναι δυνατόν να μην έχετε ζητήσει ακόμα την παραίτηση του προέδρου των ΕΛΠΕ , μιας καθαρά πολιτικής επιλογής της Ν.Δ; Να σας θυμίσουμε  ότι ο πρόεδρος των ΕΛΠΕ είχε  διατελέσει Υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Καραμανλή .

Εκτός και αν περιμένετε να τον αποζημιώσετε .Πάντως οποιαδήποτε αποζημίωση στην εποχή που ζούμε σε τέτοια στελέχη πολύ δύσκολα θα την συγχωρέσει ο ελληνικός λαός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου