Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Άραξος: Συνεχίζονται οι έρευνες για την κλοπή κηροζίνης από την 116 πτέρυγα μάχης


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, αλλά και του γενικού χημείου του κράτους, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς νόθευσαν την κηροζίνη που αφαιρούσαν οι τέσσερις συλληφθέντες από την 116 πτέρυγα μάχης στον 'Αραξο, αλλά και το πώς την διακινούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δείγματα κηροζίνης που βρέθηκαν σε δεξαμενές, αλλά και σε πρόχειρα μετασκευασμένα βυτιοφόρα, εστάλησαν στο γενικό χημείο του κράτους. Από εκεί αναμένονται απαντήσεις για το πώς γινόταν η νοθεία, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται είναι να νοθευόταν η κηροζίνη, προκειμένου να πωλείτο ως βενζίνη.

Επίσης, παραστατικά μεταφοράς καυσίμων που βρέθηκαν στο σπίτι του 36χρονου συλληφθέντα, έχουν αποσταλεί στις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες για τον περαιτέρω φορολογικό έλεγχό τους. Παράλληλα, γίνονται έρευνες, τόσο από την Αστυνομία, όσο και από οικονομικές υπηρεσίες, ώστε να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο διακινούνταν τα νοθευμένα καύσιμα, καθώς και το που κατέληγαν.

Όσον αφορά τους τέσσερις συλληφθέντες, κρατούνται και θα οδηγηθούν την Πέμπτη στον ανακριτή της Πάτρας, προκειμένου να απολογηθούν.


ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου