Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Βουλγαρία: 420 Ευρώ Δάνειο για Εργασίες Αναβάθμισης στο Διυλιστήριο της Lukoil Neftochim


Η εταιρεία Lukoil Neftochim Burgas, στην οποία ανήκει το ομώνυμο διυλιστήριο της Βουλγαρίας, στην πόλη Μπουργκάς, πήρε 420 εκατ. ευρώ από διάφορες ευρωπαϊκές τράπεζες για χρηματοδότηση εργασιών αναβάθμισης, όπως αναφέρει ιταλικός οίκος εξαγωγικών πιστώσεων.
Η Lukoil Neftochim Burgas, θυγατρική της ρωσικής πετρελαϊκής Lukoil, εξασφάλισε δεκαετές δάνειο, το οποίο θα καλυφθεί κατά 95% από τον παραπάνω ιταλικό οίκο SACE, και το οποίο παρεσχέθη μέσω της Societe Generale, η οποία άσκησε καθήκοντα παγκόσμιου συντονιστή και εντεταλμένου επικεφαλής διακανονιστή ( MLA) και δανειστή, της BNP Paribas, που έδρασε ως φορέας διευκόλυνσης, MLA και δανειστής, της ING Bank, ως περιβαλλοντικού φορέα, MLA και δανειστή, της UniCredit Group η οποία, μέσω της UniCredit Bank Austria άσκησε καθήκοντα MLA και δανειστή και της UniCredit SpA, ως MLA και, τέλος, της SACE, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της τελευταίας.
Το βουλγαρικό διυλιστήριο προχωρά σε εργασίες αναβάθμισης στο πλαίσιο συμβολαίου με την Technip, εταιρεία παροχής μηχανολογικών υπηρεσιών πετρελαίου και φ.α ερίου με έδρα το Παρίσι. 

ΠΗΓΗ:energia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου