Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ο Μελισσανίδης απείλησε τον Λουρόπουλο του ΟΠΑΠ


Εκτός ελέγχου η κατάσταση. Εγείρεται μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης. Εμπλέκεται και ο πρωθυπουργός
Ενα δημοσίευμα των Financial Times το οποίο επικαλείται και παρουσιάζει e-mail του επικεφαλής του ΟΠΑΠ κ. Λουρόπουλου αποκαλύπτει τον άγριο εκβιασμό που δέχθηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ως εκπρόσωπο του Emma Delta, που εξαγοράζει το 33% του ΟΠΑΠ...
Η ηλεκτρονική αλληλογραφία του κου Λουρόπουλου επιβεβαιώνει σειρά δημοσιεμάτων του Sofokleousin.gr στα οποία περιγράφεται ο ωμός εκβιασμός του επιχειρηματία προς κάθε πλευρά με τελικό στόχο τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Μετά από την αποκάλυψη των Financial Times οι εξελίξεις επιταχύνονται και η κυβέρνηση καλείται να λάβει θεση, κάτι που αποφεύγει επιμελώς να πράξει το τελευταίο χρονικό διάστημα, πετώντας παράλληλα το μπαλάκι στο ΤΑΙΠΕΔ και τον Στέλιο Σταυρίδη. 

Όπως προκύπτει η υπόθεση έχει προσλάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις καθώς ο επιχειρηματίες και προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού Δημήτρης Μελισσανίδης εφαρμόζει πρακτικές γκάγκστερ προς τη διοίκηση μιας δημόσιας -για την ώρα- εταιρίας. 

Συνεπώς εγείρεται μείζον ζήτημα ηθικής και πολιτικής τάξης καθώς εκβιάζεται και το καταγγέλει κρατικός λειτουργός. Παράλληλα εγείρονται εύλογα ερωτηματικά για τη συμπεριφορά του εν λόγω επιχειρηματία απέναντι στους εργαζομένους του ΟΠΑΠ αν τελικά αναλάβει τη διοίκηση του ΟΠΑΠ. Τέλος πλήττεται ευθέως το κύρος του πρωθυπουργού ο οποίος πολλάκοις έχει βρεθεί να εναγκαλίζεται δημοσίως με τον Δ. Μελισσανίδη.

Σε μήνυμα e-mail που εξασφάλισαν οι Financial Times, το οποίο έχει ως αποστολέα τον κ. Λουρόπουλο, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ παραπονείται από την πίεση που δέχεται από τον κ. Μελισσανίδη, από τον οποίο, όπως αναφέρει ο ίδιος, δέχθηκε σειρά τηλεφωνημάτων. «Με προσέβαλε», αναφέρει ο κ. Λουρόπουλος, «όπως συνέβη και ορισμένες φορές στο παρελθόν».

«Εάν τολμήσεις να υπογράψεις (τη συμφωνία με την Intralot και τα λαχεία), θα σου κόψω το κεφάλι», φέρεται να είπε ο κ. Μελισσανίδης στον κ. Λουρόπουλο, σύμφωνα με το μήνυμα e-mail του τελευταίου. Ολα αυτά συνέβησαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα των FT, στις 20 Μαϊου.

sofokleousin.gr 
ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου