Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο που θα συμπληρώσουν 206.000 δημόσιοι υπάλληλοι


erwtimatologio

Τις επόμενες μέρες οι δημόσιοι υπάλληλοι θα λάβουν ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο θα πρέπει να αναλύσουν τη θέση εργασίας τους, ενώ θα κληθούν να περιγράψουν τη φύση και το σκοπό της εργασίας τους. Το ερωτηματολόγιο θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε 206.000 υπαλλήλους, που αποτελεί ένα ακόμα βήμα για την κινητικότητα και τη διαθεσιμότητα που προωθεί η κυβέρνηση προς 25.000 υπαλλήλους μέχρι το τέλος του έτους, ενώ 12.500 θα πρέπει να μπουν στο πρόγραμμα έως τον ερχόμενο Ιούνιο.

Οι υπάλληλοι θα κληθούν να απαντήσουν για το ποιος πιστεύουν ότι είναι ο σκοπός που υπηρετεί η θέση εργασίας τους, αλλά και εάν η εργασία που εκτελούν έχει εποπτικό ή ελεγκτικό ρόλο.
Υπάρχουν ερωτήσεις όπως με ποιον τρόπο επιλύουν κάποιο πρόβλημα και καλούνται να απαντήσουν με βάση προκαθορισμένες απαντήσεις, αλλά και ερωτήσεις για το εάν η εργασία απαιτεί νέες μεθόδους διαδικασίες και εγχειρίδια.
Οι υπάλληλοι θα κληθούν να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις όπως για το ποιες πιστεύουν ότι θα πρέπει να είναι οι συνέπειες για όσους κάνουν λάθη, αλλά και ποιο είναι το ελάχιστο αποδεκτό επίπεδο γνώσεων για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου