Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

EKE-ΔΑ 1η Μαη Απεργούμε Αντιστεκόμαστε



Η 1η Μάη για την εργατική τάξη, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους της πατρίδας μας, όπως και για όλους τους εργαζόμενους του κόσμου είναι μια μέρα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, μια μέρα ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ.

Σε όλο τον πλανήτη το Εργατικό Κίνημα απεργεί.

 Αντιστέκεται στην ολομέτωπη επίθεση των βάρβαρων νεοφιλελεύθερων πολιτικών.

Οι οικονομικά ισχυροί επιδιώκουν την πλήρη απελευθέρωση των αγορών, ώστε να επιβάλλονται  απέναντι στα έθνη και στους λαούς της.

Αυτό που επιθυμούν είναι ο νόμος του κέρδους και της κυρίαρχης εκμετάλλευσης, ακυρώνοντας αγώνες και κοινωνικές κατακτήσεις.

Από τη μια άκρη του κόσμου έως την άλλη, τιμούμε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για τα δικαιώματα της τάξης μας.

Όλους εκείνους που ανιδιοτελώς ακόμα και με τη ζωή τους υπερασπίστηκαν την Δημοκρατία, την Δικαιοσύνη , την Ισότητα, την Ελευθερία την Ειρήνη, το δικαίωμα στην εργασία.

 Οφείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση αντίστασης για απόκρουση και ανατροπή των ακραίων, ισοπεδωτικών, νεοφιλελεύθερων πολιτικών τους.

Εμείς οι Έλληνες εργαζόμενοι επιβάλλεται όσο ποτέ άλλοτε την φετινή Πρωτομαγιά να την κάνουμε σημαία στην προσπάθεια της τρικομματικής κυβέρνησης για ακύρωσή της.

Το λέμε όσο γίνεται πιο κατηγορηματικά, αυτό που πρέπει να ακυρωθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα, είναι οι δυσβάσταχτες πολιτικές των Μνημονίων που ασκούνται στους πολίτες της χώρας μας, και όχι η ιστορικότερη μέρα της εργατικής τάξης, εξυπηρετώντας για άλλη μια φορά μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα .

Όλοι μαζί ενωμένοι με τα συνδικάτα πάμε να κάνουμε την απεργία της Πρωτομαγιάς του 2013 ημέρα απαρχής για να σπάσουμε τα δεσμά των Μνημονίων.

Συμμετέχουμε όλοι στην Απεργιακή Συγκέντρωση που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε., η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μάη στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 π.μ.

Ενώνουμε όλοι τις φωνές μας και φωνάζουμε «Φτάνει πια, Δεν πάει άλλο» απέναντι στις εκβιαστικές απαιτήσεις των Ευρωπαίων Νεοφιλελεύθερων Τροϊκανών και στους συνεταίρους τους, του κυβερνητικού τρικομματικού συνασπισμού.

Σφίγγουμε τα χέρια μας, τα κάνουμε γροθιά και τα σηκώνουμε ψηλά στον ουρανό ως ένδειξη τιμής για τους αγώνες και του νεκρούς της εργατικής τάξης. 

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η Πρωτομαγιά είναι Απεργία και όχι αργία 

Πούλμαν θα αναχωρήσουν από το δημοτικό παρκιν την Μεγάλη Τετάρτη 1η Μάη στις 10:15 πμ. 

ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου