Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Πραγµατοποιήθηκε την Τρίτη 23/04/13 το τακτικό ∆.Σ. ΠΣΕΕΠ του µηνός Απριλίου και συζητήθηκαν τα παρακάτω θέµατα : 
1. Έκδοση αδειών Εργασίας – Αναθεώρηση της νέας διαδικασίας. Έγινε ενηµέρωση στα µέλη του ∆.Σ. για τις διορθώσεις που έγιναν στο συγκεκριµένο ΕΣΟ, µετά από συζήτηση του Σωµατείου µε την Εταιρεία, όπως φαίνεται αναλυτικά και στη σχετική ανακοίνωση της Εταιρείας. Το ∆.Σ. του Σωµατείου αποφάσισε τη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής, η οποία θα συζητήσει µε την Εταιρεία µε στόχο την περαιτέρω βελτίωση του ΕΣΟ (Επιχειρησιακό Σύστηµα Οργάνωσης). 
2. Απολογισµός χορών ΠΣΕΕΠ. Έγινε ενηµέρωση από τον Ταµία, του Απολογισµού των χορών που πραγµατοποίησε το Σωµατείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίοι είχαν επιτυχία και έκλεισαν θετικά και στα οικονοµικά τους. 
3. Θέµατα καθηµερινότητας. Έγινε συζήτηση για θέµατα όπως εργολαβοποίηση πόστων εργασίας στη βάρδια, έλλειψη προσωπικού, οµαδικό ασφαλιστήριο συµβόλαιο (Groupama), καθώς και για διάφορα προβλήµατα που προκύπτουν µέσα από την καθηµερινότητα της δουλειάς µας. 
4. Πρωτοµαγιά : Ενηµερώνουµε τους συναδέλφους – µέλη µας στο Μαρούσι, ότι παρόλο που µεταφέρθηκε η αργία της 1ης Μάη για τα Κεντρικά Γραφεία την Τρίτη 07/05/13, το ΠΣΕΕΠ θα γιορτάσει την Πρωτοµαγιά κανονικά την Τετάρτη 01/05/13 και σας καλεί να συµµετέχετε στην απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ. Επιβεβαιώθηκε στη συνεδρίαση του ∆.Σ. ότι η Εργατική Πρωτοµαγιά δεν είναι µια οποιαδήποτε µεταφερόµενη γιορτή. Είναι ηµέρα µνήµης και αγώνα για όλους τους εργαζόµενους και σαν τέτοια θα την τιµήσουµε και φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου