Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

          Η αυταρχική φορομπηχτική, καταστροφική και αδιέξοδη πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης που  δίνει εξετάσεις δουλοπρέπειας στους πραιτοριανούς της τρόικας δεν έχει σκοπό να διορθώσει τίποτα παρά μόνο να τιμωρήσει.
          Να τιμωρήσει τους αγρότες που βγαίνουν ανάστατοι στους δρόμους, να επιστρατεύσει κάθε εργαζόμενο που διεκδικεί τα αυτονόητα και να επιβάλλει τα «χρηστά ήθη» που παραπέμπουν στον σκοτεινό παρελθόν.
           Είμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αγώνα που δίνουν καθημερινά οι συνάδελφοί μας στο Θριάσιο Πεδίο, απέναντι στα έντονα προβλήματα ανεργίας και ανέχειας   που αντιμετωπίζουν.
           Το  ΠΣΕΕΠ  μαζί  με  όλες  τις  παραγωγικές  και  δημιουργικές  δυνάμεις  της  χώρας μας  συμμετέχει  στη  Γενική  Απεργία  την  Τετάρτη  20/02/13  για  να εκφράσουμε την πλήρη αντίθεσή μας σε αυτές τις αδιέξοδες πολιτικές που υποθηκεύουν το μέλλον και μας ισοπεδώνουν τις ζωές.
           Σας καλούμε να συμμετέχετε σε όλες τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.  Στην Αθήνα η συγκέντρωση μας θα γίνει στις 11:00  π.μ.  οδό  Μάρνη  και  Πατησίων  κάτω από το πανό της Ομοσπονδίας και στη Θεσσαλονίκη στο Εργατικό Κέντρο    και ώρα 10:30.

Συνάδελφοι

           Η μη συμμετοχή μας στις απεργίες και στις συγκεντρώσεις τους δίνει την ευκαιρία να προσθέτουν νέα βάρη στις πλάτες μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 20/02/13
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου