Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το  Εργατικό Κέντρο  Ελευσίνας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Οι συνάδελφοί μας μετά και από την  τελευταία τους Γενική Συνέλευση αποφάσισαν με 24ωρες επαναλαμβανόμενες Απεργιακές κινητοποιήσεις να στείλουν ηχηρό μήνυμα αγανάκτησης και διεκδίκησης, αφενός προς τον εργοδότη κο Ταβουλάρη και αφετέρου προς την Ελληνική Κυβέρνηση, για το αυτονόητο που είναι το δικαίωμα στην εργασία.
Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία φωνάζουν πως  φτάνει πια η κοροϊδία δύο ολόκληρα χρόνια. Με δήθεν δεσμεύσεις και υποσχέσεις παρέμειναν όμηροι και απλήρωτοι έναν ολόκληρο χρόνο, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην φτώχεια και στην εξαθλίωση αυτοί και οι οικογένειες τους.
Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία  Ελευσίνας δεν ζητούν ούτε χάρες ούτε ιδιαίτερη μεταχείρηση, ζητούν να παρθούν τώρα όλες εκείνες οι πρωτοβουλίες για μια εθνική και βιώσιμη λύση στην Ναυπηγική Βιομηχανία της πατρίδας μας.
Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας- Δυτικής Αττικής καλεί την Ελληνική Κυβέρνηση και συγκεκριμένα τον Πρωθυπουργό της χώρας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβει με αίσθημα ευθύνης την πρωτοβουλία για υλοποίηση της δέσμευσης που είχε δώσει στις 18/2/2011 στο συγκεκριμένο εργασιακό χώρο, « Ανάπτυξη δεν νοείται χωρίς τα Ναυπηγεία Ελευσίνας»
Εδώ οφείλουμε να το δηλώσουμε και εμείς όσο γίνεται πιο κατηγορηματικά ότι δεν θα υπάρξει ανάπτυξη στο Θριάσιο Πεδίο με κλειστά Ναυπηγεία Ελευσίνας, αλλά θα διαρραγεί και ο κοινωνικός ιστός της ευρύτερης περιοχής της Αττικής.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 
ΠΗΓΗ:ekeda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου